Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Акція "Зимова ігротека" від "Розумників"! 06.12.2021

Акція "Зимова ігротека" від "Розумників"!

Кому пощастить отримати подарунки за розваги?

Розігруємо 8 дидактичних настільних ігор та 2 ноутбуки-трансформери Impression 116ES з послугою «Розумники»!

 Правила прості:

щоб стати учасником акції «Зимова ігротека» (далі – «Акція»), необхідно в період з 06 грудня 2021 р. по 30 січня 2022 р. замовити послугу «Розумники» за допомогою USSD-команди *639#, або надіслати SMS-повідомлення із цифрою "1" на номер 639, або вже бути користувачем послуги «Розумники» протягом одного з ігрових тижнів:

 

1 ігровий тиждень – з 06.12.2021 по 12.12.2021 (включно);

2 ігровий тиждень – з 13.12.2021 по 19.12.2021 (включно);

3 ігровий тиждень – з 20.12.2021 по 26.12.2021 (включно);

4 ігровий тиждень – з 27.12.2021 по 02.01.2022 (включно);

5 ігровий тиждень – з 03.01.2022 по 09.01.2022 (включно);

6 ігровий тиждень – з 10.01.2021 по 16.01.2022 (включно).

7 ігровий тиждень – з 17.01.2022 по 23.01.2022 (включно);

8 ігровий тиждень – з 24.01.2021 по 30.01.2022 (включно).

 Після замовлення послуги «Розумники» абоненту необхідно завантажити додаток Edugames з Google Play або App Store.

 Детальна інформація про послугу «Розумники» https://rozumnyky.lifecell.ua/

Умови Акції:

  • Беручи участь в Акції, учасники підтверджують ознайомлення та згоду з офіційними правилами Акції.
  • Акція діє на всій території України (окрім тимчасово окупованих територій) з 06 грудня 2021 р. по 30 січня 2021 р.включно (далі – «Період дії Акції»).
  • Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу чи конкурсом, ці Умови не є публічною обіцянкою винагороди.
  • Для участі в Акції абоненту необхідно підключити послугу «Розумники», набравши USSD-команду *639#, або надіславши SMS-повідомлення із цифрою "1" на номер 639, або вже бути користувачем послуги. Відправка повідомлення на номер 639 окремо не тарифікується.
  • Перші 2 (два) календарні дні користування послугою «Розумники» безкоштовно надаються тільки для нових учасників. Після завершення двох календарних днів вартість послуги буде складати 3 грн на день, 60 грн/30 днів, 169 грн/90 днів, 309 грн/270 днів (з урахуванням всіх податків і зборів). Вартість мобільного Інтернет-трафіку при користуванні додатком «Edugames» не сплачується.
  • Призовий фонд Акції складається з 8 (восьми) дидактичних настільних ігор (далі – «Приз 1») та 2 (двох) ноутбуків-трансформерів Impression 116ES(далі – «Приз 2»).
  • Щотижня протягом 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ігрових тижнів учасники отримують можливість виграти по 1 (одному) Призу 1. Кожні 4 тижні протягом 1, 2, 3, 4 ігрових тижнів та 5, 6, 7, 8 ігрових тижнів учасники отримують можливість виграти по 1 (одному) Призу 2.
  • Задля визначення переможця, який має отримати Приз 1, за результатами 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ігрових тижнів, в перший робочий день після його закінчення, здійснюється:
    - формування списку Учасників, які виконали і відповідають умовам цих Правил;
    - обрання переможця Призу 1 за допомогою випадкової комп’ютерної вибірки із списку Учасників.
  • Задля визначення переможця, який має отримати Приз 2, за сумарними результатами 1, 2, 3, 4 ігрових тижнів та за сумарними результатами 5, 6, 7, 8 ігрових тижнів в перший робочий день після їх закінчення, здійснюється:
    - формування списку Учасників, які виконали і відповідають умовам цих Правил;
    - обрання переможця Призу 2 за допомогою випадкової комп’ютерної вибірки із списку Учасників.
  • Один учасник, визначений за абонентським номером, може стати переможцем Акції протягом Періоду дії Акції один раз та отримати один Приз.
  • Переможець буде повідомлений про виграш шляхом телефонного дзвінка від Організатора протягом першого робочого дня після закінчення відповідного ігрового тижня та Періоду.
  • В разі неможливості зв’язатися із переможцем протягом 3 (трьох) телефонних спроб, право на отримання призу переходить до абонента з резервного складу. Кожен абонент з резервного складу визначається наступним по списку випадковою комп’ютерною вибіркою серед учасників Акції.
  • Переможці не можуть передавати права на Приз третім особам.
  • Виплата призів у грошових еквівалентах або їх заміна будь-яким іншим матеріальним благом не передбачена.
  • ТОВ «лайфселл» (далі – «Замовник») і Організатор не несуть відповідальності за додаткові витрати переможців.
  • У разі неотримання призу переможцем, або в разі виникнення будь-яких інших труднощів, переможець у робочі дні, але не пізніше ніж протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту інформування про виграш Організатором, повинен звернутися за нижче вказаним контактним телефоном. У випадку, якщо переможець у вказаний строк не звернувся з питань отримання або неотримання призу, він втрачає право на його отримання.
  • Замовник і Організатор не несуть відповідальності за дії/бездіяльність третіх осіб.
  • Замовник і Організатор не несуть відповідальності за неознайомлення учасника із офіційними правилами участі в Акції, помилкове/хибне розуміння учасником їх положень.
  • Замовник і Організатор залишають за собою право вносити зміни до офіційних правил Участі в Акції, її умов та строків проведення. У випадку будь-яких змін інформацію про це буде наведено на веб-сайті https://lifecell.ua.
  • Беручи участь у цій Акції, учасник підтверджує свою згоду з цими Умовами та гарантує, що він відповідає всім вимогам до учасників, викладеним у положеннях цих Умов.
  • Беручи участь в Акції, учасник розуміє та погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана ним інформація, у тому числі персональні дані учасника, може оброблятися Організатором або залученими ним третіми особами з метою проведення Акції, вчинення всіх необхідних пов’язаних з нею дій (в тому числі, але не виключно, інформування про результати Акції як в рекламі, так і в інший спосіб), а також подальшого можливого надсилання учаснику інформації, в т.ч. рекламного характеру, про наступні заходи/конкурси/акції/розіграші Організатора. Приймаючи вимоги даних Умов, учасники тим самим надають згоду на таку обробку персональних даних з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором особами та підтверджують своє повне розуміння та необхідну поінформованість щодо мети обробки інформації, що надається.
  • Надані персональні дані повинні бути достовірними. Учасники повинні забезпечувати актуальність наданих даних щоб Організатор міг повідомити їх у разі виграшу винагороди.
  • Беручи участь в Акції учасники підтверджують свою проінформованість про права передбачені Законом України «Про захист персональних даних».
  • Учасники Акції своєю участю в Акції підтверджують свою згоду на використання їх прізвищ та фотографій у випадку отримання ними винагороди у друкованих, аудіо- та відеоматеріалах без будь-якого матеріального відшкодування, а також згоду дотримуватися інших правил Акції. Одержувачі винагород підтверджують свою згоду давати рекламні інтерв’ю про участь у Акції у засобах масової інформації, у тому числі по радіо і телебаченню, а також фотографуватися для виготовлення графічних матеріалів без виплати їм за це будь-якої грошової компенсації. Усі виключні майнові права інтелектуальної власності на такі інтерв’ю і фотографії тощо будуть належати Організатору.

Організатором Акції є ТОВ «Видавництво «Розумники»» (місцезнаходження: 03151, м. Київ, б-р Дружби Народів, буд. 18/7, ідентифікаційний код ЄДРПОУ 38105096), яке забезпечує вручення Призів переможцям Акції. Тел.: +380 44 483 99 94

 

 


Повернення до списку