Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Експериментальному навчальному закладу Інституту педагогіки НАПН України – 50 років 25.11.2013

Експериментальному навчальному закладу Інституту педагогіки НАПН України – 50 років

15 листопада 2013 року навчально-виховний комплекс «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 – колегіум Нововолинської міської ради Волинської області» – експериментальний майданчик Інституту педагогіки НАПН України відзначив 50 років з дня заснування.
В урочистостях з нагоди ювілею школи взяло участь і Видавництво «Розумники». Керівництво Видавництва приєдналось до привітань, зокрема, подякували директору школи Сергію Володимировичу Морозу за запрошення та творчу співпрацю і презентували школі, у якості подарунка, активатор інтерактивної поверхні. Слід відзначити, що навчальний заклад – ювіляр активно впроваджує в педагогічну практику наукові напрацювання Інституту педагогіки НАПН України та новітні засоби навчального призначення створені Видавництвом «Розумники».
Бажаємо навчально-виховному комплексу «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 – колегіум Нововолинської міської ради Волинської області» подальших успіхів та сподіваємося на продовження багаторічної плідної співпраці!

Повернення до списку