Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Фестиваль педагогів-новаторів 15.10.2012

Фестиваль педагогів-новаторів

   У місті Севастополь 10-12 жовтня 2012 року відбувся ІІ фестиваль педагогів-новаторів «Інновації в навчально-виховному процесі». У фестивалі взяли участь педагоги дошкільної та позашкільної освіти, працівники загальноосвітніх навчальних закладів, профтех училищ, викладачі вищих навчальних закладів, були запрошені на фестиваль і фахівці ТМ «Розумники». Вони взяли участь у планових заходах фестивалю, а саме: виставці інноваційних надбань учасників фестивалю та секційному засіданні «Інновації в навчально-виховному процесі».
   На виставці «Розумники» презентували свої новинки, серед яких активатор інтерактивної поверхні і Медіатека «Розумники»- загальношкільна мультимедійна база знань на медіасервері. Секційне засідання надало можливість обмінятися досвідом та враженнями з учасниками фестивалю, висвітлити актуальні питання щодо впровадження інновацій у навчально-виховний процес різних рівнів.
   ІІ фестиваль педагогів-новаторів «Інновації в навчально-виховному процесі» у м. Севастополі став черговою позитивною ланкою у плідній співпраці ТМ “Розумники” та Інституту післядипломної освіти Севастопольського міського гуманітарного університету.

Повернення до списку