Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
20.06.2013

INTEL продовжує підтримувати реалізацію національного проекту "Відкритий світ в Україні"









14 червня 2013 року Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та Голова Представництва Intel в Україні, Білорусі та Молдові Кшиштоф Йонак підписали угоду, відповідно до якої Intel буде надавати Україні підтримку у впровадженні сучасної ефективної моделі Е-навчання в умовах «1 учень – 1 комп’ютер» в рамках Національного проекту «Відкритий Світ». В рамках співпраці Intel буде передавати українським педагогам кращий досвід інших країн та забезпечить експертну підтримку в реалізації проекту. Сторони зацікавлені у підвищенні якості навчально-виховного процесу та сприянні трансформації освіти ХХІ століття.

Під час виступу на дискусійній панелі «Національні проекти України: пріоритетні напрямки співпраці та практичний інструмент залучення інвестицій» Тетяна Нанаєва, Директор освітніх програм Intel в Україні та країнах СНД відзначила, що «перевага Нацпроекту «Відкритий світ» полягає у тому, що це комплексна програма розвитку сектору загальної середньої освіти, яка передбачає реалізацію сучасних розвиваючих, компетентнісних та індивідуальних підходів до кожного учня».

Під час міжнародної бізнес-конференції «ABC: Ukraine&Partners» для українських школярів було проведено відкритий інтерактивний урок з фізики з використанням новітнього обладнання – планшетів та ноутбуків на архітектурі Intel та інтерактивних дошок – технічних рішень першого етапу реалізації проекту «Відкритий світ». Його відвідали Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів.

Після завершення відкритого уроку Голова Представництва Intel в Україні, Білорусі та Молдові Кшиштоф Йонак подарував сертифікат на отримання 50 планшетів для українських учнів у рамках Нацпроекту «Відкритий Світ». Відмітимо, що Intel спільно за партнерами постійно розробляє новітні форм-фактори для навчання (спеціальні ноутбуки, планшети, ультрабуки, моноблоки, медіа-сервери для зберігання контенту) і має значний досвід у адаптації технологічних рішень до потреб учнів різних класів з урахуванням їх спеціалізації.

Про Національний проект «Відкритий світ»

Метою Національного проекту «Відкритий світ» є створення єдиного національного інформаційного середовища, у якому за допомогою новітніх інформаційно-телекомунікаційних технологій забезпечити доступ всіх учасників навчального-виховного процесу (учнів, учителів, батьків, адміністраторів освіти) до мультимедійних баз даних.

За рік співпраці Intel та Нацпроекту «Відкритий світ» спільним зусиллями було запущено пілотний проект по створенню інноваційної навчальної середи «1 учень-1 комп’ютер» у 7 класах, до якого було залучено понад 4 000 вчителів по всій Україні. У майбутньому планується створити навчальне середовище «1 учень - 1 комп'ютер» для надання універсального доступу до ІКТ у 5-9 класах, починаючи з 54 пілотних шкіл України у 2013 навчальному році.

Додаткова інформація:
http://ow.org.ua
http://iteach.com.ua


Про корпорацію Intel

Корпорація Intel - провідний світовий виробник інноваційних напівпровідникових компонентів, розробляє технології, продукцію та ініціативи, які спрямовано на постійне підвищення якості життя людей і вдосконалення умов їх праці. Штаб-квартира Intel - у місті Санта-Клара, штат Каліфорнія, США. Додаткову інформацію про корпорацію Intel можна зайти на Web-сайті http://www.intel.ru/pressroom, www.intel.ru.

Освітні програми Intel представлено на сайтах http://www.Intel.com/education; http://iteach.com.ua.

Intel і логотип Intel являются товарними знаками корпорації Intel у США та інших країнах.


Повернення до списку