Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті» 05.10.2012

IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»

До уваги покупців та партнерів ТМ «Розумники»! 
Запрошуємо вас відвідати IV Національну виставку-презентацію «Інноватика в сучасній освіті», яка відбудеться 16-18 жовтня 2012 р. у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б). 
Національна виставка «Інноватика в сучасній освіті» є найбільш широко представленим форумом найкращих інноваційних досягнень в галузі освіти. Серед учасників виставки: навчальні заклади різних рівнів і форм власності, наукові установи, навчальні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, фонди, підприємства і фірми, що працюють на терені освіти, міжнародні установи і представництва. Торгівельна Марка «Розумники» представить широкий асортимент продукції на окремому стенді, поруч з незмінними партнерами - Національною академією педагогічних наук України. 17 жовтня фахівці ТМ «Розумники» запрошують вас на семінар-презентацію новітньої розробки «Медіатека «Розумники». Загальношкільна мультимедійна база знань на медіасервері». Крім того, на стендах учасників будуть широко представлені: досвід та здобутки інноваційної діяльності освітніх закладів, нові та вже апробовані електронні і технічні засоби навчання, нові можливості впровадження засобів ІКТ, що відповідають сучасним вимогам освітньої практики. Також, ви зможете ознайомитись з найкращими інноваційними досягненнями в галузі національної системи освіти, оцінити творчі здобутки педагогічних і наукових колективів. 
Не пропустіть презентацію новинок, серед яких: медіатека «Розумники», найсучасніші електронні інтерактивні дошки, мультимедійні підручники та багато іншого! 
Заощаджуйте на придбанні товарів для розвитку та навчання! Тільки на виставці діє гнучка система ЗНИЖОК на програмні засоби та техніку від ТМ «Розумники»!

Повернення до списку