Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Навчальний семінар на Рівненщині. 05.03.2013

Навчальний семінар на Рівненщині.

26 лютого 2013 року керівництво та провідні фахівці Торгівельної марки «Розумники» прийняли участь у двох навчальних семінарах на Рівненщині: «Розвиток інформаційно-освітніх технологій в регіоні» та «Медіатека «Розумники»: досвід та перспективи використання цифрових освітніх ресурсів у навчальному процесі». Навчально-методичні заходи проходили на базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, де зібрались завідуючі районними (міськими) методичними кабінетами (центрами), директори ЗНЗ районів (міст), методисти відділів (управлінь) освіти РДА (виконкоми міст обласного значення), відповідальні за впровадження ІКТ та адміністратори веб-порталу «Освіта Рівненщини» районних (міських) відділів (управлінь) освіти, педагоги та освітяни Рівненщини.

Привітав учасників семінарів ректор Рівненського ОІППО - Віднічук М.А. З питань сучасних підходів до використання комп’ютерних технологій, формування інформаційно-освітнього простору регіональної системи освіти, інноваційних ідей в галузі створення та супроводу мультимедійних засобів навчання та дидактико-методичної роботи виступили: І.В.Вєтров, проректор з науково-педагогічної роботи та ІОТ РОІППО; В.В.Рогоза, науковий співробітник Інституту педагогіки НАПН України; В.М.Каплаушенко, директор ТМ «Розумники» та інші. Були грунтовно розкриті проблеми успішнішої адаптації учня до навколишнього середовища та сучасних соціальних змін за допомогою впровадження ІКТ у сучасну освіту. Активне й ефективне впровадження цих ІКТ є важливим чинником створення нової системи освіти, що відповідає вимогам ІС і процесу модернізації традиційної системи освіти.

Фахівці Торгівельної марки «Розумники» презентували учасникам семінару сучасні рішення інформатизації системи освіти: технічні засоби навчання, електронні мультимедійні підручники, тестові системи підготовки до ЗНО, інтерактивні комплекси, активатор інтерактивної поверхні, обладнання для предметних кабінетів, методичні посібники, навчальну літературу та інше. Основним предметом розгляду та обговорення стала Медіатека «Розумники» загальношкільна мультимедійна база знань на медіасервері. Зауважимо, що опорні загальноосвітні навчальні заклади Рівненщини стали першими користувачами інноваційної розробки, тому науковці та фахівці ТМ «Розумники» обговорили з користувачами медіатеки всі практичні сторони її використання.

Підсумовуючи, підкреслимо, що всі учасники семінарів приймали активну участь в обговоренні та розв’язанні запропонованих до розгляду питань. Проведені заходи сприяли обміну накопиченим багатолітнім досвідом та знаннями щодо впровадження ІКТ в освітній процес.


Повернення до списку