Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
"Розумники" на українському форумі інноваційних технологій Innotech Ukraine 15.04.2015

"Розумники" на українському форумі інноваційних технологій Innotech Ukraine

З 9 по 11 квітня в Києві відбувся перший український форум інноваційних технологій Innotech Ukraine, який об'єднав на своїх майданчиках 5 найбільш перспективних технологічних галузей:

- 3D-друк (3D-технології);

- Робототехніка (побутові, персональні, промислові, сервісні роботи, роботи телеприсутності, роботи для забезпечення безпеки, дрони);

- Смарт Технології (wearable-технології, доповнена реальність, Smart Energy, сonnected cars, Інтернет речей, софт, мобільні додатки);

- Охорона здоров'я (m-health, робототехніка в медицині, генна інженерія, lifestyle & sports, smart food);

- Освіта (e-learning, smart education, робототехніка в освіті, навчальні мобільні додатки, віртуальна реальність та симулятори, інноваційні бібліотеки).

Мета організації та проведення форуму Innotech Ukraine - зібрати всі сучасні технології і продукти на одному майданчику і показати можливості інновацій в Україні.

В рамках форуму відбулася низка тематичних конференцій, частина яких була присвячена можливостям, які надають сучасні технології галузі освіти, і про останні тренди в цій індустрії. Зокрема, колеги з Microsoft презентували проект «Smart kids», приклади впровадження різних платформ в освітні процеси, розумні технології та нові рішення.

На стенді Demo zone інноваційного форуму представила свої розробки і команда мультимедійного видавництва «Розумники». Відвідувачі могли познайомитися з такими рішеннями як модель сучасного класу для учнів початкової школи, що впроваджена у школи міста Києва у рамках проекту «Smart kids». На стенді були представлені сучасні комп’ютери для учнів (нетбуки-трансформери та планшети), мобільний інтерактивний комплекс та цифрова лабораторія Labdisc, яка дозволяє робити цікаві дослідження з допомогою 14-ти різних датчиків. Крім того, «Розумники» демонстрували відвідувачам керування імпровізованим «класом» з програмного середовища Classroom management.

Особливе захоплення продукція видавництва викликала у дітей. Найбільшу увагу та інтерес викликали інтерактивні посібники для навчання з серії «Педагогічні ігри». Найменші відвідувачі (3-5 років) завзято демонстрували свої знання кольорів, розмірів та форм, а старші – змагалися у знаннях з математики. Батьки здивовано дивилися на малечу і розпитували фахівців про «нові навчальні програми» для комп’ютерів та планшетів. Відірвати дітей від такої незвичної форми навчання не могли ні безкоштовні цукерки на стендах учасників, ні розумні роботи та дрони.

Innotech Ukraine довів, що в Україні можливий інноваційний ривок! Сподіваємося, що цей інноваційний форум стане доброю щорічною традицією!


Повернення до списку