Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
СПІЛЬНОТА «РОЗУМНИКІВ» РОСТЕ: НА ВОЛИНІ ВІДКРИВАЮТЬСЯ НОВІ КЛАСИ SMART KIDS 13.05.2017

СПІЛЬНОТА «РОЗУМНИКІВ» РОСТЕ: НА ВОЛИНІ ВІДКРИВАЮТЬСЯ НОВІ КЛАСИ SMART KIDS

Уже 173 класи початкової школи по всій України використовують у навчально-виховному процесі сучасні освітні технології Smart Kids. Це число постійно збільшується. Так, нещодавно до проекту «Розумники» приєдналося ще сім класів – у Луцьку та Нововолинську. Тепер математику та українську мову за технологією Smart Kids вивчатимуть учні Луцької ЗОШ №4, 14, 24, а також Нововолинського колегіуму №1.

11 і 12 травня під час робочої поїздки генеральний директор видавництва Олександр Кохан та комерційний директор Василь Рилєєв презентували проект «Розумники», який реалізовується спільно з компаніями Microsoft, Epson, Intel та "Навігатор" для учителів, директорів навчальних закладів Луцька і Нововолинська та для батьків учнів.

Усе частіше ініціатива щодо участі у проекті «Розумники» належить саме батькам школярів чи майбутніх першокласників. Вони спочатку встановлюють навчальні ігри на домашньому пристрої, а побачивши зацікавлення дітей та позитивні результати інтерактивного навчання – пропонують використовувати цю технологію на уроках в освітньому закладі.

Зауважимо, що інноваційний підхід – із застосуванням мультимедійних, комп’ютерних засобів, електронних інтерактивних програм (ігор), створених відповідно до шкільної програми – відмінно поєднується з традиційним навчанням. Завдяки розробкам українського мультимедійного видавництва «Розумники» теми з базових предметів початкової школи стають ще цікавішими та доступними для сприйняття. А це дозволяє дітям здобувати глибокі й міцні знання.


Повернення до списку