Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ТМ «Розумники» та модернізація освітнього простору Молдови 08.07.2013

ТМ «Розумники» та модернізація освітнього простору Молдови

17 червня 2013 року керівники ТМ «Розумники» відвідали Молдову, де взяли участь у засіданні робочої групи з модернізації освітнього простору республіки. Учасниками обговорення, що відбулося у Міністерстві просвіти, були представники центру електронного управління уряду Республіки Молдова, спеціалісти міністерства просвіти, представники корпорації Intel та керівництво Торгівельної Марки «Розумники». Предметом розгляду стали можливі шляхи удосконалення освітньої системи, впровадження нових форм та методів організації навчально-виховного процесу та інформатизації освітнього простору Молдови.

Керівництво ТМ «Розумники» презентувало свої напрацювання у галузі інформатизації освіти та поділилося досвідом впровадження подібних проектів в Україні. Учасники зібрання заручилися підтримкою один одного та домовилися прийняти активну участь у пілотному проекті, спрямованому на реалізацію вищезазначених завдань.


Повернення до списку