Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ТМ «Розумники» у міжнародній конференції «Використання ІКТ у навчально-виховному процесі як чинник розвитку проектної компетентності вчителів та учнів» 23.04.2014

ТМ «Розумники» у міжнародній конференції «Використання ІКТ у навчально-виховному процесі як чинник розвитку проектної компетентності вчителів та учнів»

16 квітня 2014 року фахівці  ТМ «Розумники» взяли участь у міжнародній конференції «Використання ІКТ у навчально-виховному процесі як чинник розвитку проектної компетентності вчителів та учнів» за запрошенням київської гімназії «Оболонь».
У рамках конференції  педагоги обмінялися досвідом з зарубіжними колегами з Азербайджану, Латвії, Болгарії, щодо використання ІКТ у навчально-виховному процесі. Представники ТМ «Розумники» презентували спільний проект компаній Intel, Microsoft, Navigator, Інтертелеком та Видавництва «Розумники» – «Сучасні рішення для освіти 2013/2014 н. р.».
У роботі конференції взяли участь педагоги з Бакинського Європейського ліцею (Азербайджан), Державної гімназії м. Талсі (Латвія), гімназії «Іван Вазов» (м. Пловдів, Болгарія), гімназії «Оболонь», НВК № 176, Фінансового ліцею, Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, гімназії «Гармонія», Ліцею міжнародних відносин № 51, Києво-Печерського ліцею  № 171, гімназії «Діалог», спеціалізованої школи № 85, міжнародної французької школи, СШ № 8, спеціалізованих шкіл №№ 211, 16, 225, 9, ліцею № 157.

Повернення до списку