Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ТМ "Розумники" в інноваційному освітньому проекті для дітей та підлітків  «Арсенал ідей». 07.06.2013

ТМ "Розумники" в інноваційному освітньому проекті для дітей та підлітків «Арсенал ідей».

  24 травня 2013 року в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» розпочав свою роботу Інноваційний освітній проект для дітей та підлітків «АРСЕНАЛ ІДЕЙ». 
  Організаторами проекту стали НКММК «Мистецький Арсенал» та Благодійний фонд «Мистецький Арсенал». 
  АРСЕНАЛ ІДЕЙ – творча лабораторія, що поєднує мистецтво, науку, винахідництво та інновації, багатолітній світовий досвід та особливий український зміст. 
  АРСЕНАЛ ІДЕЙ дозволить реалізувати широку освітню програму, що відповідатиме новітньому типу культурної інституції та буде орієнтованою на наймолодшу аудиторію. 
Девіз проекту – ВИВЧАЙ, ДОСЛІДЖУЙ, ТВОРИ! 
  В рамках проекту АРСЕНАЛ ІДЕЙ працюватимуть три тематичні лабораторії: «Мистецька», «Науково-винахідницька» та «Інноваційна».
  МИСТЕЦЬКА ЛАБОРАТОРІЯ заохочуватиме дітей та підлітків до творчості та сприятиме розвитку їх креативного потенціалу. Педагоги-новатори, відповідно до сучасних українських та закордонних методик, запропонують учасникам лабораторії від двох до п’яти різних видів діяльності і художньої практики одночасно. 
  НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ставить своєю метою донесення до дітей та підлітків ідеї про те, що наука може бути дуже захопливою та цікавою, підвищення інтересу до винахідництва та досліджень, навчання прикладного використання законів природи і науки в повсякденному житті. В лабораторії представлені інтерактивні об’єкти, розроблені та виготовлені спеціально для проекту АРСЕНАЛ ІДЕЙ. 
  ІННОВАЦІЙНА ЛАБОРАТОРІЯ ознайомить дітей та підлітків із інноваціями, що відіграють важливу роль у сучасному світі, відкриттям нових технологій, їх використанням для навчання та створення нових ідей. В інноваційній лабораторії представлено комп’ютерний клас з інноваційними програмами, високоякісна техніка, що допомагатиме дітям та підліткам проводити цікаві експерименти, створювати мистецькі роботи за допомогою нових технологій. Заняття проводитимуться разом із висококваліфікованими спеціалістами. Інноваційна лабораторія проекту   АРСЕНАЛ ІДЕЙ створена спільно з компанією Мicrosoft Ukraine. 
Саме до роботи Інноваційної лабораторії долучилася ТМ «Розумники». Зокрема, в творчій лабораторії встановлено на ноутбуки, моноблоки та планшети програмні засоби навчального призначення, які створені нашою Торгівельною маркою. 
  Крім того, протягом роботи виставки ТМ «Розумники» буде продемонстровано найсучасніші розробки у галузі програмного забезпечення та технічних рішень для освіти. Завдяки інноваційним розробкам Мicrosoft та ТМ «Розумники» кожний бажаючий відвідувач може отримати нові знання з шкільних предметів, вивчати космос, конструювати механізми та створювати справжні шедеври образотворчого мистецтва. 
  ІННОВАЦІЙНА ЛАБОРАТОРІЯ радо прийматиме відвідувачів цілий рік - до 24 травня 2014 року. У насичену програму роботи включено відвідування лабораторії вчителями та учнями загальноосвітніх навчальних закладів, долучення до співпраці науковців та розробників сучасних засобів навчання. Компанія Мicrosoft Ukraine та Торгівельна Марка «Розумники» запрошують всіх бажаючих прийняти участь у великому святі торжества інноваційний ідей, сучасної науки та техніки!

Повернення до списку