Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Торгівельна марка «Розумники» була нагороджена золотою медаллю 22.10.2012

Торгівельна марка «Розумники» була нагороджена золотою медаллю

   16-18 жовтня 2012 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулася IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті».  На стендах виставки були представлені з 27 регіонів України 625 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукові та методичні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують галузь освіти засобами навчання.
   ТМ «Розумники» презентували новинки в галузі інноваційних інформаційних педагогічних технологій, а саме: «Медіатека «Розумники» на медіасервері»,  серії нових мультимедійних підручників, стаціонарні та мобільні інтерактивні комплекси, мультимедійне демонстраційне обладнання для шкіл та ін.   В рамках виставки відбувся конкурс наукових робіт та нагородження переможців за підсумками у різних номінаціях. Рік наполегливої праці приніс свої плоди: Торгівельна марка «Розумники» була нагороджена золотою медаллю у номінації: «Розробка та створення сучасних інноваційних методик і технічних засобів навчання для впровадження в освітню практику», а керівництво та провідні фахівці отримали почесні дипломи.
   17 жовтня відбувся семінар за участю фахівців ТМ ”Розумники” з теми: «Медіатека «Розумники». Мультимедійна база знань з шкільних предметів» . На семінарі було презентовано новітнє вирішення питання рівного, необмеженого доступу до навчального контенту в межах навчального закладу. Зацікавлена аудиторія взяла активну участь в обговоренні, познайомитися з можливостями новинки було запропоновано безпосередньо біля стенду ТМ «Розумники». Усі учасники семінару отримали роздаткові матеріали та були запрошені розпочати співпрацю з ТМ “Розумники” на вигідних умовах.
   IV Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті» вже вкотре продемонструвала позитивний вплив інновацій в освіті на оновлення змісту освіти, відкриваючи нові можливості для всіх учасників навчально-виховного процесу.

Повернення до списку