Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Участь ТМ Розумники у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції 01.06.2014

Участь ТМ Розумники у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції

21-23 травня 2014 року у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. М. Коцюбинського відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми». Організаторами заходу стали: Міністерство освіти і науки України; Національна академія педагогічних наук України; Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих; Інститут професійно-технічної освіти; Інститут магістратури, аспірантури, докторантури; Інститут математики, фізики і технологічної освіти.
На ХІІ Міжнародну науково-практичну конференцію були запрошені і фахівці Видавництва «Розумники», де презентували педагогічній громадськості з різних куточків України проект «Сучасні рішення для освіти» та познайомили учасників з сучасними зразками техніки і програмного забезпечення для навчання.

Повернення до списку