Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Участь ТМ "Розумники" у впровадженні соціальних проектів 17.06.2013

Участь ТМ "Розумники" у впровадженні соціальних проектів

10 червня 2013 року у Вінниці стартував новий соціальний проект “Університет третього віку — вікно у світ. Українські перспективи”. Проект розроблено громадською організацією “Філософія Серця”, головною метою якого є створення в Україні системи неформальної освіти людей передпенсійного та пенсійного віку на базі територіальних центрів соціальної допомоги.  
  Впровадження проекту розпочалося у Вінницькій області за підтримкою Міністерства соціальної політики України, Департаменту соціальної політики Вінницької обласної державної адміністрації у партнерстві з Вінницьким, Козятинським та Хмільницьким терцентрами. 
  З 17 червня 2013 року на базі вищезазначених центрів розпочнуться заняття з комп'ютерної грамотності з людьми пенсійного віку. До середини вересня поточного року 30 пенсіонерів отримають нові знання у сфері інформаційно-комунікаційних технологій. 
  До кінця 2013 року до проекту долучаться усі терцентри Вінницької області, ІКТ оволодіють до 300 пенсіонерів. Протягом найближчого часу в рамках проекту планується відкрити 300 факультетів інформаційно-комунікаційної компетентності (ІКК) на всій території України, на базі яких будуть навчатися близько 20 000 людей пенсійного віку на рік. 
  Тьютерів для роботи з пенсіонерами безкоштовно готує ТМ «Розумники» за допомогою програмного комплексу "Флеш Асистент". Директор ТМ «Розумники» Ігор Каплаушенко зазначив: «Досвід нашої компанії в організації навчальних проектів приблизно 10 років, й ми з радістю допоможемо “Філософії Серця” реалізувати цей проект. Нам приємно, що саме нашу компанію було запрошено для спільного впровадження такого важливого соціального проекту. Зі своєї сторони ми прикладемо всіх зусиль щодо його успішного впровадження на всій території України”.

Повернення до списку