Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Всеукраїнський семінар «Формування інформаційно-освітнього середовища 17.06.2015

Всеукраїнський семінар «Формування інформаційно-освітнього середовища

Пройшов Всеукраїнський семінар «Формування інформаційно-освітнього середовища: ІТ-підтримка регіональної системи освіти» для працівників освіти провели вчора у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.
Метою семінару було об'єднання зусиль учених і практиків різних регіонів України, які ведуть наукові та прикладні дослідження з обговорюваної проблеми, для вироблення спільної стратегії та узгоджених підходів у проектуванні і формуванні інформаційно-освітнього середовища системи освіти у регіоні
Варто відзначити, що роботу конференції також проводили у режимі онлайн, адже у роботі семінару взяло участь 47 педагогічних та науково-педагогічних працівників наукових установ освіти, представників обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти та регіональних методичних служб, педагогів навчальних закладів Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Миколаївської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернівецької областей та м. Києва, які виходили на зв'язок з колегами через інтернет-мережу.
Керував роботою заходу проректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – Іван Вєтров, який розповів про новітні підходи до роботи у мережі з педагогами Рівненщини, для яких створили спеціальний педагогічний портал.
Команда мультимедійного видавництва «Розумники» також приймала участь у заході. Фахівець видавництва познайомив учасників семінару з такими рішеннями як модель сучасного класу для учнів початкової школи, що впроваджена у школи міста Києва у рамках проекту «Smart kids». Слухачі отримали інформацію про сучасні комп’ютери для учнів (нетбуки-трансформери та планшети), новітнє програмне забезпечення для навчання серії «Педагогічні ігри». Крім того, «Розумники» демонстрували можливості керування сучасним комп’ютерним класом з допомогою програмного середовища Classroom management.

Повернення до списку