Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Вивчаємо англійську разом з мультимедійними підручниками ТМ «Розумники» 18.07.2013

Вивчаємо англійську разом з мультимедійними підручниками ТМ «Розумники»

Англійська мова сьогодні проникла у багато сфер життєдіяльності людини: бізнес, сучасні технології, програмування та ін. Ставши загальновизнаною мовою для міжнародного спілкування, англійська давно переступила рубіж спілкування лише на побутовому рівні.

З кожним днем все більше людей, від дипломата до школяра намагаються освоїти ази мови для впевненого спілкування і аналізу інформації як в реальному житті, так і в мережі Інтернет.

Основи англійської мови починають вивчати вже з дошкільного віку, закладаючи необхідний базис для подальшого вдосконалення навичок спілкування та письма. Просуваючись від простого до складного, використовуючи ігрові ситуації, навчання англійській мові початківців переходить з розряду стомливого і монотонного зайняття до захоплюючого проведення часу.

Саме такий підхід вивчення мови пропонують мультимедійні підручники, розроблені провідними спеціалістами ТМ «Розумники»:

Англійська мова для початківців „Happy English”

Start with English. Part 1

Start with English. Part 2

„1001 слово” - мультимедійний посібник для вивчення п’яти мов. Початковий рівень.


Повернення до списку