Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВІДЕО З ПРАВИЛАМИ «БІЛЧИН СКЛАД» ТА «ЧИТАКА» 18.07.2019 ВІДЕО З ПРАВИЛАМИ «БІЛЧИН СКЛАД» ТА «ЧИТАКА»
Правила настільних ігор «Білчин склад» і «Читака» тепер у відеоформаті! Дивіться, грайте та навчайтеся! 


ВАКАНСІЯ! ЦЕНТРИ РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ТА БАТЬКІВ «РОЗУМНИКИ» 12.07.2019 ВАКАНСІЯ! ЦЕНТРИ РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ТА БАТЬКІВ «РОЗУМНИКИ»

Перші центри відкриються в Івано-Франківську та Вінниці. Хочете приєднатися до нашої команди та виховувати розумників/розумничок спільними зусиллями? Приєднуйтеся до команди!


ВИЙШЛА НОВА ЧАСТИНА ЕОІР З МАТЕМАТИКИ (4 КЛАС) 10.07.2019 ВИЙШЛА НОВА ЧАСТИНА ЕОІР З МАТЕМАТИКИ (4 КЛАС)
І задачі, і математичні вирази мають цікаві сюжети та яскраві ілюстрації. Тому четверокласники будуть із задоволенням вивчати тему навіть самостійно.


Тренінг-презентація проекту "Розумники" 17.05.2019 Тренінг-презентація проекту "Розумники"
Як зацікавити дітей покоління «Z»? Запропонуйте «цифровим» дітям яскраві інтерактивні завдання у форматі гри!


ДИДАКТИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ: ЩО ПРАЦЮЄ ЕФЕКТИВНО? 06.05.2019 ДИДАКТИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ: ЩО ПРАЦЮЄ ЕФЕКТИВНО?

Результатом зустрічі буде розроблення нових продуктів на допомогу вчителю та учням.


БУДЬТЕ В КУРСІ ЦІКАВИХ ОСВІТНІХ ПОДІЙ 26.04.2019 БУДЬТЕ В КУРСІ ЦІКАВИХ ОСВІТНІХ ПОДІЙ

Ви можете налаштувати стрічку новин Facebook та бачити всі актуальні публікації, якими ми ділимося.


СТАНЬТЕ ВЧИТЕЛЕМ-НОВАТОРОМ MICROSOFT! 22.04.2019 СТАНЬТЕ ВЧИТЕЛЕМ-НОВАТОРОМ MICROSOFT!

Приєднуйтеся до спільноти вчителів-новаторів Microsoft! Проходьте безкоштовні курси, отримуйте бали, беджі та сертифікати.


МАЙСТЕР КЛАС "ЧОГО ВЧИТЬ АЗІЯ (І РЕШТА СВІТУ) 09.04.2019 МАЙСТЕР КЛАС "ЧОГО ВЧИТЬ АЗІЯ (І РЕШТА СВІТУ)
Чи відрізняється ставлення до викладачів у Європі й Азії? Як виглядають лаоські, індійські й таджицькі школи? Чого можуть українські освітянки й освітяни навчитись у кіпріотських і бутанських? Дізнавайтеся на майстер-класі у Тренінг-центрі "Учительська кав'ярня"


ФІНАЛЬНА ЧАСТИНА "УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ" ДЛЯ 3-ГО КЛАСУ ВЖЕ У ДОДАТКУ EDUGAMES! 08.04.2019 ФІНАЛЬНА ЧАСТИНА "УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ" ДЛЯ 3-ГО КЛАСУ ВЖЕ У ДОДАТКУ EDUGAMES!
Знання про частини мови допоможуть третьокласникам виконати інтерактивні завдання та отримати совенят. Свій результат учні завжди можуть покращити, виконавши завдання повторно.


ЧЕТВЕРТА ЧАСТИНА "МАТЕМАТИКИ" ДОСТУПНА ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ! 18.03.2019 ЧЕТВЕРТА ЧАСТИНА "МАТЕМАТИКИ" ДОСТУПНА ДЛЯ ЗАВАНТАЖЕННЯ!
За допомогою інтерактивних завдань учні зможуть розв’язати багато цікавих вправ та задач із теми «Ознайомлення з дробами», а вчитель – перевірити знання учнів.


ВИЙШЛА ТРЕТЯ ЧАСТИНА «МАТЕМАТИКИ» ДЛЯ 4-ГО КЛАСУ 04.03.2019 ВИЙШЛА ТРЕТЯ ЧАСТИНА «МАТЕМАТИКИ» ДЛЯ 4-ГО КЛАСУ
Діти будуть розв’язувати прості задачі на обчислення тривалості події, дати її початку і закінчення. За формулами знаходитимуть швидкість, шлях та час при рівномірному прямолінійному русі. Умова кожної задачі яскраво проілюстрована, тож школярам буде легко їх розв’язати.


АКАДЕМІЯ SMART KIDS – ВПЕРШЕ У ЛЬВОВІ! 27.02.2019 АКАДЕМІЯ SMART KIDS – ВПЕРШЕ У ЛЬВОВІ!

Академія SMART KIDS – вперше у Львові! Уже передчуваємо, якою насиченою буде «Солодка весна». Окрім подій та вражень, які даруватиме це гостинне місто, на вас чекає цікаве навчання.


РОЗПОЧАВСЯ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПРОЕКТІВ ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ 2 КЛАСІВ! 27.02.2019 РОЗПОЧАВСЯ КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПРОЕКТІВ ПІДРУЧНИКІВ ДЛЯ 2 КЛАСІВ!

Запрошуємо освітян ознайомитися з фрагментами друкованих підручників та оцінити їх. Ваші голоси допоможуть скласти об'єктивний та незалежний Рейтинг підручників, поданих на конкурс.


ЗАПРОШУЄМО НА КОНФЕРЕНЦІЮ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ SMART KIDS 19.02.2019 ЗАПРОШУЄМО НА КОНФЕРЕНЦІЮ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ SMART KIDS
14 березня чекаємо вчителів проекту "Розумники" на конференції «Проблеми та перспективи розвитку навчального середовища початкової школи на засадах технології Smart Kids» в рамках X Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти"


ОПИТУВАННЯ СЕРЕД УЧАСНИКІВ ЕКСПЕРИМЕНТУ "РОЗУМНИКИ" SMART KIDS 30.01.2019 ОПИТУВАННЯ СЕРЕД УЧАСНИКІВ ЕКСПЕРИМЕНТУ "РОЗУМНИКИ" SMART KIDS
Опитування проводиться серед учителів 94 шкіл, які беруть участь у дослідно-експериментальній роботі всеукраїнського рівня за темою «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники» (Smart Kids)» (Наказ МОН України №1234 від 30 серпня 2017 р.)


АКАДЕМІЯ SMART KIDS. Як ігри для навчання подружили вчителів 30.01.2019 АКАДЕМІЯ SMART KIDS. Як ігри для навчання подружили вчителів
У по-домашньому рідному «Сонячному Провансі», що в містечку Сатанові на Хмельниччині, зустрілися 18 вчителів. Так розпочалася історія ще однієї дружби в проекті Smart Kids. Не знайомі раніше, тепер вони вітають одне одного зі святами та діляться новинами про себе та своїх учнів.


БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДО КІНЦЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ 29.01.2019 БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДО КІНЦЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Учителі та учні 1-го класу можуть безкоштовно користуватися електронними підручниками «Я досліджую світ», «Мистецтво», «Математика» та «Буквар» до кінця 2018-19 навчального року.

ЗИМОВА СЕСІЯ: ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО АКАДЕМІЇ SMART KIDS! 11.12.2018 ЗИМОВА СЕСІЯ: ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО АКАДЕМІЇ SMART KIDS!

Зимова сесія сповнена французького шарму! Уже втретє ми зберемося у «Сонячному Провансі», який для багатьох став рідним за кілька сезонів «Французьких канікул».


ТАЄМНИЙ САНТА SMART KIDS – НОВОРІЧНИЙ ОБМІН ПОДАРУНКАМИ 30.11.2018 ТАЄМНИЙ САНТА SMART KIDS – НОВОРІЧНИЙ ОБМІН ПОДАРУНКАМИ
Пропонуємо класам проекту «Розумники» познайомитися та обмінятися подарунками напередодні Нового року. А ви, учителі проекту, допоможете об’єднати маленьких розумників з усієї України.


ЯК КОРИСТУВАТИСЯ ЕЛЕКТРОННИМИ ПІДРУЧНИКАМИ ДЛЯ НУШ 23.11.2018 ЯК КОРИСТУВАТИСЯ ЕЛЕКТРОННИМИ ПІДРУЧНИКАМИ ДЛЯ НУШ
Учителю та учням доступні такі функції: пошук, інтерактивний зміст, робота з текстом, попередній перегляд сторінок, друк, закладки, короткий словничок термінів.



Новини 41 — 60 з 467
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 5 | Наст. | Кінець Всі