Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
100 ноутбуків для вчителів Маріуполя 17.05.2022

100 ноутбуків для вчителів Маріуполя

Завдяки компанії Microsoft, на цих ноутбуках буде встановлено ліцензійне програмне забезпечення. Компанія «Розумники» також безкоштовно встановить свій софт у залежності від предмета, якій викладає отримувач. ІТ-фахівці інсталюють всі ці необхідні програми на ноутбуки, логісти організують доставку до кінцевих отримувачів. Крім того, наші тренери-викладачі проведуть навчання для вчителів-маріупольчан з користування програмами для дистанційного навчання.

Міністерство освіти та науки підготувало списки освітян з Маріуполя, які отримають такі необхідні їм для роботи пристрої.  «Розумники» вже отримали першу партію з 50 ноутбуків АСER, які після встановлення ПЗ поїдуть до своїх нових власників: на Львівщину, Тернопільщину, Хмельниччину, Київщину, Івано-Франківщину, Сумщину, в різні міста та селища, які стали для вчителів-маріупольчан місцем прихистку.

 

 

 


Повернення до списку