Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
23 БЕРЕЗНЯ ВІДБУВСЯ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР У ЗАПОРІЖЖІ 28.03.2017

23 БЕРЕЗНЯ ВІДБУВСЯ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР У ЗАПОРІЖЖІ

23 березня на базі Запорізького обласного інституту післядипломної підготовки видавництво «Розумники» провело семінар, присвячений використанню інноваційних засобів навчання та інтерактивного контенту в шкільному навчанні – для директорів ЗНЗ, методистів, вчителів початкової школи, природничих дисциплін із міста Запоріжжя та Запорізької області.

Учасників науково-практичного заходу привітали Валентина Володимирівна Хіврич, заступник начальника управління – начальник відділу дошкільної, загальної середньої та професійної освіти Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, а також Людмила Антонівна Чернікова – завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій в освіті Запорізького ІППО.

Спікери презентували новітні комп’ютери та програми, які можна успішно використовувати у навчально-виховному процесі. Олександр Кохан, директор видавництва «Розумники», розповів, якими можуть бути сучасні пристрої для початкової школи: «На відміну від звичайних ноутбуків, вони мають заокруглені краї. Корпус пило- та вологозахищений, має стандарт не менше ніж IP51. Усі комп’ютери витримують до 1000 падінь з висоти 70 см», – пояснив Олександр Валерійович. Такі характеристики мають, зокрема, шкільний нетбук-трансформер MYTAB, учнівський нетбук-трансформер Impression 110ES, який повністю відповідає вимогам до навчальних пристроїв, визначеним у Наказі МОН України № 704 від 22.06.2016 року.

Вікторія Миколаївна Косик, начальник відділу цифрової освіти та ІКТ ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України, ознайомила вчителів із особливостями використання цифрових лабораторій у навчально-виховному процесі початкової школи, розповіла про нормативно-правове забезпечення використання цифрових освітніх технологій та електронних освітніх ресурсів у загальноосвітніх навчальних закладах.

Керуючий партнер видавництва «Розумники», Ігор Миколайович Каплаушенко презентував освітні проекти з використанням цифрового контенту, які реалізуються спільно з МОН України, – Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники» (Smart Kids) для початкової школи та проект «Є-підручники».


Повернення до списку