Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
27 СІЧНЯ ДЛЯ ШКІЛ ОБОЛОНСЬКОГО РАЙОНУ ВІДБУЛОСЬ НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТИРІВ 30.01.2017

27 СІЧНЯ ДЛЯ ШКІЛ ОБОЛОНСЬКОГО РАЙОНУ ВІДБУЛОСЬ НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТИРІВ

Навчання для викладачів курсу «Захист Вітчизни» провели на базі київської школи №226. На зустрічі презентували стрілецький комплекс та продемонстрували його у дії. Захід ініціювали компанії «Вівере Бене 2» та «Розумники» в рамках концепції «Сучасні рішення для освіти».

З вітальним словом виступили методист управління освіти Оболонської районної адміністрації – Віктор Осокін та директор ТОВ «Вівере Бене 2», ТМ «Розумники» – Ярослав Кохан.

Нині відбувається осучаснення шкільних класів з предмету «Захист Вітчизни», аби школярі мали не лише теоретичні знання, а й набували практичного досвіду. Так, у грудні мобільні та стаціонарні варіанти комплексів за рахунок бюджетного фінансування придбали для 12-ти шкіл Оболонського району. Зокрема, для загальноосвітніх закладів № 9, 16, 104, 143, 157, 170, 210, 214, 226, 240, 252 та 256. Ще раніше – у жовтні – можливість працювати на сучасному навчальному обладнанні отримали 8 шкіл Деснянського району.

Інтерактивний лазерний тир – це навчальний стрілецький тренажер, який дозволяє відпрацювати основні прийоми стрільби зі стрілецької зброї. Він розроблений з урахуванням балістики кулі та погодних умов. На вигляд зброя з лазером така ж, як справжня: без дротів або кабелів, які можуть заважати учневі при стрільбі. Головні переваги електронного тиру – у його безпеці та економії патронів. Учні можуть робити безліч пострілів, відпрацьовуючи навички прицільної стрільби.


Повернення до списку