Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
5 КЛАСІВ ПОЧАТКОВОГО ЛІЦЕЮ МАУП БУДУТЬ НАВЧАТИСЯ ЗА «РОЗУМНИМИ» ТЕХНОЛОГІЯМИ 29.12.2016

5 КЛАСІВ ПОЧАТКОВОГО ЛІЦЕЮ МАУП БУДУТЬ НАВЧАТИСЯ ЗА «РОЗУМНИМИ» ТЕХНОЛОГІЯМИ

Відтепер учні 1-3 класів НВК «Міжнародний ліцей МАУП» вивчатимуть математику та українську мову за допомогою педагогічних ігор – початковий ліцей МАУП долучився до Всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники» Smart Kids.

Участь у проекті візьмуть одразу 3 перших класи, а також другий і третій. Класні керівники Ярмоленко А. В., Сєрцова А. О., Островська Ю. І., Роменкова О. П. та Букрєєва Н. С. проявили активність та неабиякий ентузіазм до впровадження у навчання нових технологій та електронних освітніх ресурсів.

Валентин Рогоза, координатор експерименту від мультимедійного видавництва «Розумники», провів для вчителів семінар-тренінг, присвячений використанню на заняттях педагогічних ігор та спеціально розробленого програмного забезпечення для інтерактивних дошок – медіатеки вчителя.

«Перші враження від користування вчительською медіатекою дуже позитивні. З різних об’єктів можна створювати велику кількість завдань та використовувати їх на уроках, – поділилася Анна Олександрівна Сєрцова, вчителька 1-Б класу. – Діти почнуть навчатися за новими програмами з 10 січня, коли повернуться за парти після зимових канікул. Тоді ж і самі вчителі зможуть оцінити використання програм на практиці».

Усі кабінети початкової школи МАУП обладнані інтерактивними комплексам. Це дозволяє використовувати мультимедійні навчальні програми на уроках фронтально під час групової роботи з усім класом. Крім того, у НВК сподіваються розширити технічні можливості, щоб smart-технології можна було застосовувати під час індивідуальної роботи – на учнівських пристроях.

Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники» Smart Kids розпочато згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України №564 від 8.05.2014 р. В якості навчального контенту експерименту використовуються педагогічні ігри – інтерактивні завдання, які заохочують до навчання, розвивають логіку, увагу та пам'ять дітей. 


Повернення до списку