Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
69 КАБІНЕТІВ У ШКОЛАХ КИЄВА ТЕПЕР ОБЛАШТОВАНІ НОВЕНЬКИМИ МУЛЬТИМЕДІЙНИМИ КОМПЛЕКСАМИ 02.01.2018

69 КАБІНЕТІВ У ШКОЛАХ КИЄВА ТЕПЕР ОБЛАШТОВАНІ НОВЕНЬКИМИ МУЛЬТИМЕДІЙНИМИ КОМПЛЕКСАМИ

69 кабінетів у школах Києва тепер облаштовані новенькими мультимедійними комплексами із інтерактивними проекторами Epson, документ-камерами Epson та цифровими комплексами Einstein із датчиками для проведення хімічних, фізичних та біологічних дослідів.

Для учителів, які будуть вчити по-новому, вчитель-тренер Тетяна Даниліна провела 21 грудня ознайомчий тренінг з користування мультимедійним обладнанням для кабінетів хімії, фізики та біології. Навчання відбувалося у Голосіївському ліцеї № 241.

«Коли вчителі почнуть користуватися цифровими лабораторіями на уроках, їм у нагоді стануть методичні рекомендації, де буде написано тему, обладнання, теоретичні відомості і хід лабораторної роботи. Такі методичні рекомендації вже розробили у Малій академії наук. Матеріали доступні в електронному вигляді на платформі цифрових підручників «Є-Підручники», – розповідає тренер Тетяна. – У методичці зрозуміло і дуже детально описано, які потрібно взяти датчики, як їх під’єднати, які саме параметри обрати у програмі MiLab. Тому вчителю буде просто розібратися. А згодом вчителі самі зможуть розробляти власні рекомендації».

Представники навчальних закладів отримали сертифікати, а також подарунок до зимових свят – купон на 500 грн для придбання мультимедійних підручників видавництва «Розумники».


Повернення до списку