Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
А ВИ ВЖЕ ЧУЛИ ПРО КНИЖКОБУС? 27.04.2016

А ВИ ВЖЕ ЧУЛИ ПРО КНИЖКОБУС?

Книжкобус – це мобільна бібліотека на колесах, яка залучає дітей до читання книг як у звичному форматі, так і за допомогою сучасних гаджетів.

«Розумники» завжди підтримують подібні освітні ідеї, тому долучились до реалізації цього проекту. Тепер разом з активістами мандрують школами Києва та проводять інтерактивні заняття з учнями. На таких уроках школярі вчаться української грамоти та обчислювати математичні вирази за допомогою навчальних програм – Педагогічні ігри від мультимедійного видавництва «Розумники».

У Книжкобусі зібрана колекція понад 100 навчальних дитячих книжок та інтерактивне обладнання. Завітавши до «бібліотеки на колесах», діти знайомитимуться з творчістю сучасних поетів та письменників, цікавими українськими книгами та вирішуватимуть різні пізнавальні завдання.

Автобус буде працювати у двох режимах – «шкільному» і «вихідного дня». В рамках першого формату «Книжкобус» може завітати в будь-яку школу Києва, а у вихідний день – буде приїжджати в парки і на фестивалі.

Приходь до Книжкобуса, і побачиш найсучасніше обладнання, нескінченні книжкові новинки та різноманіття активностей.

Повернення до списку