Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
БАТЬКИ ОБРАЛИ ІННОВАЦІЙНІ ЗАСОБИ ДЛЯ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ 28.11.2016

БАТЬКИ ОБРАЛИ ІННОВАЦІЙНІ ЗАСОБИ ДЛЯ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

Світ змінюється щодня, проте освіта не завжди встигає реагувати на зміни і пристосовуватись до них. Проект «Розумники» Smart Kids покликаний надолужити це – завдяки використанню на уроках інтерактивних засобів навчання.
22 листопада проект Smart Kids був представлений у Макарівській загальноосвітній школі (Київська область) під час зустрічі з батьками майбутніх першокласників. Гості заходу – методист мультимедійного видавництва «Розумники» Тетяна Башинська та науковий співробітник Інституту педагогіки НАПН України Валентин Рогоза – розповіли про особливості навчання за програмою Smart Kids, продемонстрували її переваги й відповіли на запитання, які найбільше турбували батьків та вчителів.
Макарівський навчально-виховний комплекс долучається до Всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники» Smart Kids з наступного року. Першачків навчатимуть із використанням інтерактивних педагогічних ігор. Батьки 36-ти малюків вже записали своїх дітей до класу «Розумники».
Нагадаємо, що усі дидактичні матеріали мають гриф МОН та відповідають чинним навчальним програмам. Взяти участь у експерименті може будь-яка українська школа. Інформацію про умови участі ви знайдете за посиланням: http://rozumniki.com/info/experiment/

Повернення до списку