Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ШКОЛІ  № 135 МІСТА КИЄВА 27.04.2016

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ШКОЛІ № 135 МІСТА КИЄВА

Офіційно набір до першого класу стартував 1 квітня. Тепер школи проводять активно співбесіди, зустрічі з батьками та дітьми. Не виняток Спеціалізована школа № 135 міста Києва. У п’ятницю, 22 квітня, у школі відбувся День відкритих дверей для батьків майбутніх першокласників. Організатори підготували невеличку презентацію, а учні 3-Б класу показали концертну програму.

«Розумники» також взяли участь у заході, оскільки з наступного навчального року школа стане учасником Всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники» (Smart Kids). Координатор проекту ознайомив батьків з програмним («Педагогічні ігри») та технічним забезпеченням (інтерактивний комплекс) експерименту, презентував моделі впровадження, показав фрагменти відео, як проходять уроки в експериментальних класах. Присутні зацікавилися новою ідеєю навчання, у них виникало багато організаційних запитань: скільки часу діти використовуватимуть планшети (нетбуки) на уроці? Чи зможуть навчальні програми («Педагогічні ігри») працювати на домашньому комп’ютері? Що потрібно зробити, щоб дитина навчалася за програмою «Розумників»? Спікер відповів на ці та інші запитання і наголосив, що у проекті вдало поєднуються традиційні та інноваційні технології навчання.

ДЛЯ ДОВІДОК:
У Спеціалізованій школа № 135 міста Києва вивчаються мови – українська, німецька та іспанська (за вибором) та англійська (поглиблено). Викладається ряд предметів англійською мовою – країнознавство, література Великобританії і США, курс ділової англійської, основи науково-технічного перекладу. Програми з курсу ділової англійської мови, літератури Великобританії і США, теорії і практики перекладу розроблені вчителями школи.

Повернення до списку