Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Ділова Рада Інтел 27.10.2015

Ділова Рада Інтел

Компанія «Розумники», як партнер компанії Інтел, взяла участь у щорічній Діловій Раді Інтел, яка пройшла з 19 по 22 жовтня 2015 року в м. Сочі.
Виступаючи перед учасниками Ділової Ради, Дмитро Конаш, регіональний менеджер Інтел Росія (СНД), відзначив важливість співпраці корпорації з регіональними партнерами. Тенденціям розробки рішень Інтел і напрямкам співробітництва була присвячена доповідь Василя Бояринова, директора корпоративного департаменту Інтел /Росія.
Але особливий інтерес, безумовно, для нашої компанії представляли рішення, які можуть бути використані в освіті. Про ринкові тенденції ІКТ в освіті учасникам Ради розповів Сергій Жуков, менеджер з розвитку бізнесу, керівник напрямку Освіта, Інтел /Росія.
Завдяки Діловій Раді партнери мають можливість ознайомиться з новими розробками корпорації і новими рішеннями, які функціонують на базі продуктів Інтел.
Для партнерів команда Інтел підготувала насичену програму конференції. Для спілкування в неформальній атмосфері учасники мали можливість відвідати Скай Парк і Олімпійський парк та Сочі Автодром. Ділова Рада Інтел є чудовим майданчиком для обміну досвідом, думками, інформацією про сучасні напрямки, а також допомагає ближче пізнати ключових учасників галузі.

Повернення до списку