Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ДО УВАГИ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ «РОЗУМНИКИ» (SMART KIDS) ТА ВЧИТЕЛІВ, ЯКІ БАЖАЮТЬ ДОЛУЧИТИСЯ! 13.05.2017

ДО УВАГИ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ «РОЗУМНИКИ» (SMART KIDS) ТА ВЧИТЕЛІВ, ЯКІ БАЖАЮТЬ ДОЛУЧИТИСЯ!

Звертаємо вашу увагу на зразок оформлення офіційного листа від обласного управління освіти і науки до МОН з проханням долучити навчальний заклад до експерименту.

Нагадуємо, що експеримент для початкової школи продовжується у 2017–2022 рр. Для участі навчального закладу в дослідно-експериментальній роботі всеукраїнського рівня за темою «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники» (Smart Kids)» необхідно підготувати та надіслати Новою поштою ОНОВЛЕНИЙ пакет документів.

Перелік усіх документів, необхідних для підключення до експерименту, ви знайдете за посиланням: http://rozumniki.com/info/experiment/

УВАГА! Оригінали усіх документів (включаючи лист до МОН) потрібно надсилати на відділення Нової пошти №72 не пізніше 26 травня.

АДРЕСА: м. Київ, відділення Нової пошти №72, отримувач Косоноцька Марина, конт. тел. (098) 809-56-53 (Після відправки надішліть, будь ласка, номер експрес-накладної на е-mail: dp.ipit@gmail.com – це прискорить отримання нами вашого пакету документів).

Якщо у вас виникли запитання щодо участі в експерименті, телефонуйте:

(098) 809-56-53

(063) 030-19-10

або пишіть: smartkids@rozumniki.info


Повернення до списку