Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Другий освітній семінар для вчителів середніх шкіл 05.11.2013

Другий освітній семінар для вчителів середніх шкіл

28-30 жовтня, 2013 року в рамках проекту Фонду Віктора Пінчука «Відкритий університет» пройшов другий освітній семінар для вчителів середніх шкіл м. Дніпропетровська. Проект «Відкритий університет» покликаний створити систему благодійної підтримки професійного і особистісного розвитку кращих у своїх напрямках вчителів загальноосвітніх середніх шкіл. Співробітники ТМ «Розумники» також взяли участь у заході та презентували напрацювання здобуті у рамках впровадження всеукраїнського проекту «Сучасні рішення для освіти 2013/2014 н.р.». Для реалізації цього проекту свої зусилля об’єднали корпорації Intel та Microsoft, національний виробник комп’ютерної техніки Navigator та Видавництво «Розумники» – компанія розробник навчального мультимедійного інтерактивного контенту.

Учасниками другого семінару стало понад 30 вчителів математики середніх шкіл Самарського та Індустріального районів м. Дніпропетровськ. Впродовж трьох днів заходу вони мали можливість послухали лекції та поспілкувались з низкою практикуючих викладачів математичних наук провідних ВНЗ України, ознайомитись з новими навчально-методичними матеріалами та літературою. Доповідь фахівців ТМ «Розумники» стосувалася практичних аспектів використання можливостей сучасних інформаційних технологій у процесі навчання математики в школі. Зокрема, було презентовано ноутбуки, ультрабуки, нетбуки, моноблоки, планшети, медіатеку з навчальним контентом та інтерактивні мультимедійні комплекси орієнтовані на реалізацію навчально-виховного процесу в школі. Кожне із представлених рішень має свої унікальні технічні характеристики, що дозволяє організувати ефективне навчання у будь-якому місці та у будь-який час. Більш детально з сучасними рішеннями для освіти можна познайомитися на сайті проекту.


Повернення до списку