Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ДЛЯ ШКОЛИ 13.05.2016

ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ДЛЯ ШКОЛИ

У Міністерстві освіти та науки України вкотре піднімається питання створення електронних підручників для загальноосвітніх навчальних закладів.

Павло Хобзей заступник Міністра освіти і науки України 13 травня провів нараду, на якій було розглянуто досвід використання цифрових копій підручників за кордоном та перспективи їх створення в Україні.

Також до слова було запрошено Ігоря Каплаушенка директора компанії «Є-підручники», який розповів про унікальну та єдину систему в Україні легального поширення електронних копій підручників, затверджених МОН.

-    Система E-pidruchniky.net дозволяє користувачеві завантажити на будь-який пристрій безкоштовну програму, яка і дасть доступ до всіх придбаних підручників. Ціна такого підручника — удвічі-втричі менша, від паперового. Такий примірник повністю зберігає верстку справжньої книжки та дає можливість створювати закладки, робити нотатки і проводити пошук за текстом підручника. E-pidruchniky.net, на відміну від багатьох інших електронних додатків, немає реклами і ризику заразити вірусом електронний пристрій, - зауважив Ігор Миколайович.

Повернення до списку