Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
EPSON ЗАПРОШУЄ УЧИТЕЛІВ ПРОЙТИ ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ! 20.11.2018

EPSON ЗАПРОШУЄ УЧИТЕЛІВ ПРОЙТИ ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ!

Партнер Тм Розумники компанія Epson запрошує учителів пройти дистанційне навчання! Теми курсів – «Фабрика друку від А до Я» та «Інтерактивний мультимедійний комплекс для кабінетів природничих і математичних наук».

Epson відкриває нові курси в онлайн-академії для вчителів, місія якої познайомити українських педагогів із сучасними інтерактивними технологіями. Навчальний портал «Академія Epson» – це серія безкоштовних онлайн-курсів, які дозволяють вчителям пройти навчання та отримати сертифікат, який підтверджує кваліфікацію педагогів в ефективному застосуванні та використанні мультимедійної техніки та інтерактивних технологій.

Навчальний процес із залученням інтерактивних технологій лежить в основі Нової Української Школи (НУШ) – ключової шкільної реформи Міністерства освіти і науки України (МОН). НУШ створена з метою наблизити українські школи до міжнародних стандартів навчання, зробити навчальний процес більш практичним, збільшити залучення та зацікавленість учня.

Згідно з дослідженнями, інтерактивні методи навчання на 30% краще сприймаються учнями, оскільки активізують візуальне сприйняття, та пізнавальну діяльність. Використання мультимедійних технологій під час навчального процесу дозволяє вчителю структурувати та візуалізувати навіть найскладнішу інформацію, полегшуючи учням процеси сприйняття та засвоєння матеріалу.

З освітнім сектором компанія Epson співпрацює вже більше 10 років. Розуміючи значення інтерактивних технологій в сучасному навчальному процесі, компанія сприяє втіленню в життя ініціатив МОН, спрямованих на впровадження мультимедійного та інтерактивного обладнання в навчальний та виховний процеси. Роки ефективної та тісної співпраці з сектором освіти, дали Epson можливість здійснювати системну та планомірну інформаційно-консультативну підтримку українських вчителів в процесі впровадження інновацій в систему середньої освіти. Цього року вчителі за допомогою дистанційного навчання на онлайн платформі зможуть ознайомитися з призначенням та застосуванням сучасних пристроїв, таких як інтерактивні проектори, цифрові документ-камери або сучасні друкуючі пристрої в навчальному процесі.

Зареєструватися на курс можна за посиланням https://academy.epson.ua/. Для проходження доступні два нових курси «Фабрика друку від А до Я» та «Інтерактивний мультимедійний комплекс для кабінетів природничих та математичних наук». Мета першого курсу надати детальну інформацію щодо вибору, запуску і використання затребуваних в сегменті освіти друкуючих пристроїв серії «Фабрика друку Epson». В рамках другого курсу вчитель отримає базові знання про необхідні інструменти візуалізації, згідно з рекомендаціями МОН, а також цей матеріал послужить посібником зі створення сучасного інтерактивного класу відповідно до специфіки предмета.

Всі курси онлайн-академії Epson для вчителів безкоштовні. Проходження курсів академії Epson можливо в будь-який зручний час. Дистанційне навчання дозволяє витрачати не більше 15 хвилин на курс, не залишаючи свого робочого місця.

Як зареєструватись на порталі Академії Epson та обрати необхідні курси:

1. Увійдіть на портал www.academy.epson.ua.
2. Якщо ви вже зареєстровані, введіть необхідні дані та натисніть кнопку «Вхід». Якщо ви вперше відвідали портал Академії, натисніть кнопку «Реєстрація нових користувачів». Виберіть країну «Україна», а в розділі «Вкажіть, хто ви» оберіть «Приватна особа». Коли реєстрація буде закінчена, на вказану вами пошту прийде лист з посиланням. Перейдіть за посиланням для активації вашого учбового онлайн кабінету.
3. Виберіть розділ «Для сектора освіти» - на головній сторінці порталу, або у верхній частині сайту в закладці «Навчальні курси».
4. Вам необхідно відкрити «Академія для вчителів - 2018», яка містить два курси «Фабрика друку від А до Я» та «Інтерактивний мультимедійний комплекс для кабінетів природничих і математичних наук». Пройдіть курси в будь-якій послідовності.
5. За результатами можна завантажити сертифікат про проходження курсів.


Повернення до списку