Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ДЛЯ НАВЧАННЯ: «РОЗУМНИКИ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВОСЬМІЙ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2017» 20.03.2017

ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ ДЛЯ НАВЧАННЯ: «РОЗУМНИКИ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВОСЬМІЙ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2017»

16-18 березня відбулась одна з найвагоміших та найочікуваніших подій року в сфері освіти – Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2017», яка перетворила Київський Палац дітей та юнацтва на платформу для презентації кращих закладів освіти та сучасних засобів для навчання.

Виставка зібрала близько 800 учасників з різних куточків України, а також з Польщі, Німеччини, Австрії, Швейцарії, США, Китаю та низки інших країн. Було представлено експозиції університетів та наукових установ, шкіл, технікумів, позашкільних закладів, освітніх агенцій і видавництв.

Організатори відзначили нагородами переможців рейтингових виставкових конкурсів під час урочистого відкриття події. Видавництво «Розумники» отримало почесний диплом за участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти та золоту медаль у номінації «Розробка та впровадження інноваційних проектів, тренінгових технологій , програм і рішень для осучаснення навчального процесу та підвищення рівня знань молоді». На конкурсі компанія представила проект «Розумники» (Smart Kids) для початкової школи.

На численних семінарах та майстер-класах гості й учасники заходу обмінювалися досвідом, презентували інноваційні проекти та розглядали актуальні проблеми освіти в Україні та за її межами. Проект Smart Kids, його особливості та перспективи впровадження в Україні, стали головною темою для обговорення на Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Початкова школа як складова єдиного ІКТ-насиченого освітнього простору», який проводився у перший день виставки, 16 березня.

Науковий керівник проекту Світлана Григорівна Литвинова розповіла присутнім вчителям про навчальний контент, особливості його використання у молодшій школі та моделі, за якими кожен навчальний заклад може підключитися до експерименту та використовувати інтерактивні освітні ресурси (педагогічні ігри) під час навчання. А вчителі Олександр Мацьоха та Юлія Багінська поділилися на семінарі власним досвідом використання цих навчальних програм на уроках з української мови та математики.

Протягом трьох днів виставки працював стенд компанії «Розумники», де демонструвалися сучасні рішення для навчання. Зокрема, цифрові лабораторії для вивчення природничих дисциплін Еinstein та Globisens Labdisc, шкільний нетбук-трансформер MYTAB (M21CR), учнівський нетбук-трансформер Impression 110ES Palace Hill, а також повністю український навчальний контент – навчальні ігри для молодших школярів та «Смарткейс» вчителя початкової школи. Відвідувачі залюбки проводили час, стріляючи у цифровому тирі, який використовується у сучасних кабінетах з предмету «Захист Вітчизни». А наймолодші із захватом заробляли оцінки у вигляді совенят, розв’язуючи цікаві завдання на інтерактивній дошці.


Повернення до списку