Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Комп'ютерні технології як засіб навчання 13.10.2015

Комп'ютерні технології як засіб навчання

Найбільша виставка електроніки в Україні СЕЕ 2015 пройшла днями в Київському виставковому центрі «Київ Експо Плаза». У виставці взяли участь понад 100 представників світової індустрії комп'ютерної та побутової техніки. Відвідувачам були представлені презентації новітніх можливостей та рішень, включаючи використання обладнання альтернативної енергетики.
Разом з партнером Microsoft Україна у виставці брало участь і мультимедійне видавництво «Розумники», представляючи свій педагогічний проект «Smart Kids». Проект передбачає використання ресурсів мультимедіа в освітньому процесі, починаючи від технічного забезпечення і закінчуючи контентом у вигляді інтерактивних ігор, розроблених нашим мультимедійним видавництвом спільно з авторами шкільних підручників. Проект створений за підтримки Міністерства освіти і науки України, технічне обладнання надають - Intel Україна, ТОВ «Навігатор» і Prestigio. В рамках виставки була продемонстрована робота інтерактивного класу з використанням Smart-дошки (інтерактивний дисплей) та освітніх комп'ютерних технологій. Особливістю комп'ютерів для учнів є підвищений ступінь захисту від ударів і падінь, пило-та вологостійкість, наявність додаткових програм для дослідницько-пізнавальної діяльності (малювання, вбудований мікроскоп і камера для спостережень), а також touch-екран. Наявність програми Classroom Management дозволяє вчителю бачити роботу учнів зі свого ноутбука, робити розсилку завдань і отримувати звіти про їх виконання, транслювати результати на інтерактивному дисплеї. По всій Україні понад 15 шкіл беруть участь в освітньому проекті «Smart Kids».
За час виставки в нашому інтерактивному класі могли побувати всі бажаючі і, оскільки така участь викликала неабиякий інтерес, в майбутньому, ми сподіваємося, що кожен учень України зможе отримати вільний доступ до всіх освітньо-інформаційних ресурсів. Діти найчастіше використовують комп'ютер як іграшку. Давайте звикати, що в сучасному світі комп'ютерні технології можуть бути ще й чудовим засобом навчання!

Повернення до списку