Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
КОНКУРС ВІДЕО УРОКІВ «ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ» ВІД ТМ РОЗУМНИКИ 12.09.2018

КОНКУРС ВІДЕО УРОКІВ «ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ» ВІД ТМ РОЗУМНИКИ

Ви вже спробували безкоштовний доступ до електронних підручників Тм Розумники? Візьміть участь у конкурсі відео уроків – та виграйте приз для свого класу!

Зніміть коротке відео та покажіть, як першокласники навчаються за допомогою інтерактивних підручників «Я досліджую світ», «Мистецтво», «Буквар» або «Математика» Тм Розумники.

Розігруємо комплект дидактичних матеріалів на магнітній основі для вчителя «Математика» та «Навчання грамоти», настільні дидактичні ігри «33 і 3 бобри» та «Читака», а також «Smart-кейс вчителя» із доступом до електронних освітніх ресурсів. Переможці зможуть обирати бажаний приз самі.

Результати конкурсу оголосимо 1 жовтня.

УМОВИ КОНКУРСУ:

1. У конкурсі беруть участь учителі, які навчають 1-й клас.

2. Конкурсантам потрібно продемонструвати, як учні навчаються за допомогою електронних підручників «Я досліджую світ», «Мистецтво», «Буквар» або «Математика» Тм Розумники, – фронтально (якщо е-підручники встановлено не лише на комп’ютер учителя), та/або індивідуально (якщо електронні підручники встановлено ще й на учнівські пристрої в класі – «Smart-клас»).

3. Тривалість відео – до 3 хвилин. Якість відео не має значення.

4. Щоб взяти участь, розмістіть відео на своїй сторінці у Facebook та заповніть заявку учасника тут: https://goo.gl/forms/qThVW7ldPMb9zFhi2

5. П’ять учасників, чиї конкурсні відео наберуть найбільше лайків та репостів, отримають призи. Результати оголосимо 1 жовтня на сторінці Тм Розумники https://www.facebook.com/rozumniki24/

Нагадуємо, що до 1.10.2018 діє безкоштовний доступ до електронних підручників для 1-го класу на платформі e-підручники.укр. Щоб почати користуватися, зареєструйтеся на сайті http://xn----htbboaltok4a8b7l.xn--j1amh/catalog/ та завантажте безкоштовний додаток.

Успіхів усім конкурсантам!


Повернення до списку