Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
LANGUABOOKS UA – ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРТНЕР ВИДАВНИЦТВА 06.12.2017

LANGUABOOKS UA – ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРТНЕР ВИДАВНИЦТВА

Тм Розумники і LanguaBooks UA вирішили стати партнерами з метою взаємної підтримки в просуванні в українські школи сучасних освітніх технологій. Партнерство допоможе інформувати користувачів про новини обох компаній, нові розробки, сумісні промо акції та інші події.

LanguaBooks™ UA – це проект створений американською компанією LanguaMetrics, Inc. в Україні 2016 з нагоди Року Англійської Мови.
В рамках цього проекту для українських шкіл надається в безкоштовний доступ до платформи LanguaMetrics і більш ніж 200 LanguaBooks різних рівнів складності.

LanguaBooks™ – це найсучасніша форма інтерактивних книг, які розмовляють, слухають і навчають. LanguaBooks™ використовують для вивчення англійської мови технології розпізнавання і оцінки мовлення від всесвітньо відомого дослідницького центру SRI International. LanguaBooks™ можуть стати в нагоді викладачам англійської мови як додаткові матеріали до їх навчальних програм для практики розмовної англійської і тестів. LanguaBooks UA є повноцінною системою керування знаннями і дозволяє вчителям шкіл-партнерів LanguaBooks UA створювати класи, надавати учням завдання і контролювати виконання за допомогою звітів.

https://ua.languabooks.com

Видавництво «Розумники» – провідний виробник інтерактивного навчального контенту для загальноосвітніх закладів в Україні. За підтримки Міністерства освіти та науки України, Національної академії педагогічних наук України, разом із партнерами Intel, Microsoft, Epson, ТОВ «Навігатор» у 2014 році розпочато педагогічний експеримент «Розумники» (Smart Kids) з використанням навчального контенту видавництва – електронних освітніх ігрових ресурсів (педагогічних ігор).

Електронні освітні ігрові ресурси – це понад 12 000 інтерактивних завдань з математики та української мови за шкільною програмою. Захопливі сюжети, анімовані персонажі та звуковий супровід перетворюють серйозне навчання на цікаву гру. Освітні ігри заохочують дітей до навчання, розвивають логіку, увагу, пам'ять, уяву, креативне мислення. На сьогодні учасниками проекту є 600 класів у школах по всій Україні.

http://edugames.rozumniki.ua/


Повернення до списку