Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
МАРИНА ПОРОШЕНКО ПРИВІТАЛА ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМК З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА З ДНЕМ ДРУЗІВ 09.06.2017

МАРИНА ПОРОШЕНКО ПРИВІТАЛА ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМК З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА З ДНЕМ ДРУЗІВ

Сьогодні, 9 червня, Дружина Президента під час прес-ланчу привітала українських журналістів і телеведучих із професійним святом. Перша Леді висловила подяку за те, що завдяки силі їхнього слова вдається привертати увагу до соціальних проблем, серед яких питання інклюзивної освіти та інтереси дітей з обмеженими можливостями.

На захід також були запрошені «особливі» гості. Присутні не змогли стримати сліз під час зворушливої пісні гурту «Океан Ельзи» у виконанні Віталіка Гарбузюка із навчально-реабілітаційного центру №6 м. Києва. Хлопчик заспівав її рідною мовою – мовою жестів.

Нагадаємо, що видавництво «Розумники» є партнером Фонд Порошенка у проекті інклюзивної освіти. Навчальний контент – електронні освітні ігрові ресурси за технологією #SmartKids – використовує 21 інклюзивний клас у Запорізькій області.


Повернення до списку