Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Майстер-класи від ТМ Розумники 28.12.2013

Майстер-класи від ТМ Розумники

З 23 по 26 грудня фахівці Видавництва «Розумники» провели ряд майстер-класів для директорів шкіл, вчителів та представників батьківських комітетів закладів освіти міста Києва, зокрема: в дошкільному навчальному закладі №696, в навчально-виховному комплексі «Сузір’я», в спеціалізованій школі №20; в середній загальноосвітній школі №12, в гімназії №290 та в центрі технічної творчості та професійної орієнтації шкільної молоді.
В ході майстер-класів присутні були ознайомлені з проектом «Сучасні рішення для освіти 2013/2014 н. р.», зокрема: електронним навчальним контентом; технічними засобами навчання; інтерактивними комплексами та інтерактивними системами; медіатекою «Розумники».
Проект «Сучасні рішення для освіти» надає можливість освітянам обирати найбільш раціональні рішення для інформатизації навчального закладу з якими можна більш детально познайомитися на сайті проекту rozumniki.com.

Повернення до списку