Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Майстер-класи від ТМ Розумники 03.02.2014

Майстер-класи від ТМ Розумники

У січні фахівці Видавництва «Розумники» продовжили проведення майстер-класів для директорів шкіл, вчителів та представників батьківських комітетів закладів освіти міста Києва. Зокрема, майстер-класи було проведено в середній загальноосвітній школі №66, Слов’янській гімназії та гімназії «Діалог».
В ході майстер-класів освітянам було представлено спільний проект компаній Intel, Microsoft, Navigator, Інтертелеком та Видавництва «Розумники» - «Сучасні рішення для освіти 2013/2014 н. р.». Були презентовані ноутбуки, ультрабуки, нетбуки, моноблоки, планшети, медіатека з навчальним контентом та інтерактивні мультимедійні комплекси орієнтовані на реалізацію навчально-виховного процесу в школі. Кожне із представлених рішень має свої унікальні технічні характеристики, що дозволяє організувати ефективне навчання у будь-якому місці та у будь-який час. Більш детально з сучасними рішеннями для освіти можна познайомитися на сайті проекту rozumniki.com.

Повернення до списку