Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Міжнародна конференція “Intel® Education Alliance Summit – Россія та країни СНД 2013” 20.05.2013

Міжнародна конференція “Intel® Education Alliance Summit – Россія та країни СНД 2013”

24-25 квітня 2013 року керівництво Торгівельної Марки «Розумники» прийняло участь у щорічній конференції «Intel® Education Alliance Summit – Россия и страны СНГ 2013», яка проходила в приміщені готелю «Царьград» в місті Москва. Організатором конференції виступила корпорація Intel. Конференція була присвячена питанням інформатизації освіти. В ході саміту були обговорені такі теми:

- Intel® Education – нова глобальна програма Intel для освіти;

- розвиток рішень для освіти Intel® Education Solutions;

- безперервна роль держави в інформатизації освіти;

- тенденції розвитку електронного контенту та електронних підручників;

- досвід впровадження сучасних ІТ-рішень у школах.

Конференцію відвідали представники компаній – постачальників та інтеграторів рішень, виробники програмного і апаратного забезпечення, електронного контенту для шкіл з Росії та країн СНД, керівники компаній, керівники відділів по роботі з учбовими закладами, провідні менеджери проектів.

Учасники та гості конференції мали змогу послухати доповіді співробітників компанії Intel, виступи партнерів, відвідати круглі столи, ознайомитись з демонстраціями обладнання, програмного забезпечення та новітніх інформаційно-технічних рішень у галузі освіти.

Треба відмітити, що конференція «Intel® Education Alliance Summit – Россия и страны СНГ 2013» – це не лише безліч корисної інформації, але і чудова можливість поспілкуватись з провідними фахівцями в галузі інформатизації.


Повернення до списку