Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
МОЖЛИВОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ CLASSROOM MANAGEMENT ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО ПІДТВЕРДЖЕНО 19.02.2016

МОЖЛИВОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ CLASSROOM MANAGEMENT ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО ПІДТВЕРДЖЕНО

У тестовій лабораторії ТМ «Розумники» проведено успішний експеримент з використання системи керування класом Classroom Management від Інтел.
Classroom Management – це програма, яка створена для організації групової роботи в класі і контролю знань. Вона забезпечує взаємодію між вчителем та учнями під час роботи з шкільними комп’ютерами. Також цю програму додатково та безкоштовно підключають класам, які беруть участь у Всеукраїнському педагогічному експерименті «Розумники».
Перша презентація Classroom Management відбувалася лише за допомогою двох комп’ютерів. Згодом різні дослідники почали робити інші спроби: по черзі під’єднували до мережі 6-10 пристроїв. А нещодавно сервіс-інженер компанії «Розумники» Іван Кривенко прокоментував, що за допомогою зв’язки роутера та точки доступу, стало можливим під’єднати до програми Classroom Management 28 комп’ютерів. Результати дослідження розвіяли сумніви багатьох скептиків, які говорили, що до вчительського ПК не можна підключити більше, ніж 15 учнівських персональних пристроїв.
Експеримент розпочали з вивчення налаштувань кожного персонального ПК, який підключатиметься до загальної мережі. Після оптимізації конфігурації системи виявилося, що ПЗ може працювати стабільно та не вимагає надпотужного персонального комп’ютера. Усі пристрої одночасно вмикаються, перезавантажуються, блокуються, при відтворенні звуку і відео усі працюють синхронно. Вчитель також може демонструвати файли зі свого або учнівського комп’ютера всьому класу, давати індивідуальні завдання та контролювати їх виконання.
Ніхто з спеціалістів технічного забезпечення не прогнозував, що можливо об’єднати таку кількість пристроїв, які працюватимуть одночасно без перешкод. Компанія «Розумники» змогла віднайти оптимальну модель роботи програми Classroom Management.

Повернення до списку