Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Науково-практичні семінари «Сучасні рішення для освіти» 12.11.2013

Науково-практичні семінари «Сучасні рішення для освіти»

29 – 31 жовтня фахівці Видавництва «Розумники» та наукові співробітники Інституту педагогіки НАПН України провели ряд науково-практичних семінарів для директорів шкіл, вчителів та представників батьківських комітетів закладів освіти міста Києва. Науково-практичні семінари відбулися в рамках Державної цільової програми з впровадження в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій «Сто відсотків» та програми «Інформаційно-освітнє середовище навчальних закладів столиці», що включена до програми розвитку освіти столиці «Освіта Києва 2011-2015 рр».
У науково-практичних зібраннях взяли участь керівництво та педагогічний колектив середньої загальноосвітньої школи № 110, середньої загальноосвітньої школи № 165 та гімназії № 59 ім. О.М. Бойченка. В ході семінару освітяни були ознайомлені з наступними сучасними рішеннями для освіти:
–    електронним навчальним контентом (мультимедійні підручники, електронні посібники, віртуальні лабораторії);
–    технічними засобами навчання (моноблоки, ноутбуки, ультрабуки, нетбуки, планшети);
–    інтерактивними комплексами та інтерактивними системами (інтерактивні дошки та поверхні, інтерактивні приставки, проектори);
–    використання можливостей web-ресурсів у освіті;
–    медіатекою «Розумники» – загальношкільною мультимедійною базою знань на медіасервері.
Реалізація поставлених цілей стала можливою завдяки спільним зусиллям всіх учасників проекту, а це: українські представництва корпорацій Intel® та Microsoft®, найбільший національний виробник комп’ютерної техніки ТОВ «Навігатор» та Видавництво «Розумники», яке спеціалізується на розробці мультимедійного навчального контенту.

Повернення до списку