Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ 29.04.2016

НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ

Видавництво «Розумники» за підтримки Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 28 квітня провели науково-практичний семінар для освітян Дніпропетровської області.
Для педагогів початкових класів було презентовано Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники» (Smart Kids). Спікери розповіли про особливості проекту та як стати його учасником, детально представили усі моделі його реалізації. Також вчителі 1-4 класів отримали рекомендації щодо ефективного проведення уроків у школі І ступеня за допомогою мультимедійних інтерактивних засобів навчання та як працювати з сучасним навчальним контентом – педагогічними іграми від «Розумників».

Про сучасні технічні засоби для вивчення предметів природничо-математичного циклу дізнавалися вчителі фізики. На лекції та майстер-класі вони ознайомилися з можливостями цифрового вимірювального комплексу Еinstein™.
За допомогою цифрових лабораторій учасники та лектор провели кілька показових експериментів з фізики. Вчителі разом з спікером вимірювали силу тертя, освітленість, температури у різних зонах вогню. Цікавим був дослід на визначення сили тертя спокою. У цьому експерименті використовувався датчик сили та реєстратор Еinstein™, програмне забезпечення: MiLAB. Брусок під’єднали до датчика сили. Після підготовки до експерименту увімкнули програмне забезпечення та вибрали потрібні режими вимірювання. Під час замірів ні бруском, ні датчиком не рухали. Але цифрові лабораторії настільки чутливі, що показали чіткий графік та точні дані. Таким чином, цей експеримент предметно продемонстрував, як цифрові лабораторії Еinstein™ допомагають якісно зафіксувати фізичні явища, які не можна спостерігати неозброєним оком.

Повернення до списку