Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
НАВЧАЄМО ІНШИХ ТА НАВЧАЄМОСЯ САМІ 14.11.2017

НАВЧАЄМО ІНШИХ ТА НАВЧАЄМОСЯ САМІ

Встигати за плином інформаційних технологій непросто, адже пристрої щодня удосконалюються, з’являються нові програми та мобільні додатки. У тому числі й освітні. Так, партнер видавництва «Розумники» – компанія Microsoft – є розробником цілої низки програмних засобів для навчання.

Це і платформа для навчання Windows 10, і розвивальна гра Minecraft для маленьких творців майбутнього, і служба Office 365 для творчості та співпраці на заняттях, а також YouthSpark, що дозволяє молоді вивчати комп'ютерні науки та цифрові технології.

Microsoft регулярно проводить навчання для вчителів-новаторів, які не бояться експериментувати і впроваджувати технології.

Вчитель-тренер Тетяна Даниліна, яку багато вчителів проекту «Розумники» знають особисто (саме вона проводить практичні заняття із використання освітніх ігор Edugames), минулого місяця повернулася з Афін із сертифікатом про завершення навчання за програмою Microsoft in Education.

Вітаємо сертифікованого тренера Тетяну, яка не втомлюється ділитися найсвіжішими знаннями в галузі освітніх технологій!


Повернення до списку