Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 20.04.2016

НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради стала місцем зустрічі фахівців ТМ «Розумники» та педагогів з початкової освіти Волинської області. У вівторок, 19 квітня, тут відбувся навчальний семінар «Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники» (Smart Kids)».
Презентація проекту «Розумники» та участь у ньому Луцької гімназії було важливою темою обговорення під час роботи секційного засідання. Спікери розповіли про деталі педагогічного експерименту та його методично-технічне забезпечення. Особливістю проекту є те, що діти частково навчаються за допомогою сучасних електронних ресурсів. Директор мультимедійного «Видавництва «Розумники» Олександр Кохан зазначив, що у школах, які є учасницями експерименту, мультимедійні інтерактивні комплекси, електронні планшети, нетбуки не замінюють паперових підручників, звичайну дошку та крейду, а є невід’ємною допомогою вчителю у 100% досягненні мети уроку. Фахівець з інформатизації освітньої галузі В. Рогоза провів лекцію на тему: «Як використовувати мультимедійні інтерактивні комплекси у початковій школі» та показав, як легко вчитель може організувати навчально-виховну роботу за допомогою сучасних технологій.


Також важливою частиною семінару у Луцьку була практична робота. Вчитель-методист, вчитель експериментального класу Наталя Романченко провела фрагмент уроку з використанням сучасних технологій, а на обговоренні поділилася успіхами своїх учнів та прокоментувала, як експеримент «Розумники» (Smart Kids) осучаснив навчально-виховний процес у початковій школі:
- Долучившись до проекту, я одразу відчула переваги інтерактивних мультимедійних навчальних технологій. Уже немає потреби вирізати матеріал для лічби, малювати чи роздруковувати ілюстрації до задач, створювати мультимедійні презентації – усе необхідне для уроку я знаходжу у наданих мені електронних ресурсах. Я вважаю великою перевагою даного експерименту те, що усі матеріали цілком відповідають чинним навчальним програмам. Працюючи з класом, я звернула увагу, що діти почали швидко розуміти новий матеріал, у них покращилась пам’ять, увага, у школярів активно розвивається мислення та мовлення.

Повернення до списку