Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Навчання для вчителів проекту "Розумники" 12.02.2020

Навчання для вчителів проекту "Розумники"

Відкрилася реєстрація учасників тренінгу «Академія Smart Kids» весняна сесія!
Дата проведення: 23-26 березня 2020 року
Місце проведення: м. Київ, Тренінг-центр «Учительська кав’ярня».

Деталі та реєстрація учасників: http://trening.rozumniki.ua/


Цієї весни Академія Smart Kids буде сповнена творчості. Ми запрошуємо учителів до Києва, у тренінг-центр «Учительська кав’ярня», де будемо віртуозно поєднувати технології, освіту та художнє мистецтво.

Ми дамо в руки творчого вчителя новий інструмент, за допомогою якого можна створювати яскраві та цікаві уроки. З ними математика та мова заграють новими фарбами. Учні будуть у захваті!

Наші майстри, учителі тренери та практики, допоможуть педагогам досконало оволодіти новим мистецтвом – використовувати палітру з 16 000 інтерактивних завдань на уроках. Майстерно використовувати інтерактивну поверхню. Та з витонченим художнім смаком додавати до вчительської творчості дидактичні матеріали – магніти, настільні ігри, конструктори для навчання.

І ще кілька штрихів, які допоможуть зробити замальовку весняної сесії. Разом з арт-терапевтом учителі напишуть автопортрет. Та завітають на екскурсію до музею світового мистецтва в старовинному особняку 19 сторіччя.

Весна надихає! Приєднуйтеся до учителів-художників, які творять яскраву освіту!

Деталі та реєстрація учасників: http://trening.rozumniki.ua/

Повернення до списку