Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
НАЙГОЛОВНІШЕ ПРО ЗНО 11.05.2017

НАЙГОЛОВНІШЕ ПРО ЗНО

1. Коли проводиться зовнішнє незалежне оцінювання 2017?

Сесія ЗНО розпочинається тестуванням з української мови і літератури 23 травня і завершується 16 червня (іспитом з хімії).

2. ЗНО з яких предметів складають абітурієнти у 2017 році?

Кожен учасник зовнішнього оцінювання має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів з переліку: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, іспанської мови, німецької мови, російської мови, французької мови.

3. Які предмети є обов’язковими для випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року?

Для випускників шкіл 2017 року результати ЗНО з трьох предметів будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію за шкалою 1–12 балів. Першим обов’язковим предметом ДПА є українська мова. Другим – математика або історія України (за вибором). Третій предмет випускники обирають самостійно із запропонованого вище переліку.

4. Як будуть оцінюватися результати ЗНО?

Для визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року з кожного предмета буде встановлено «пороговий бал», тобто та кількість тестових балів, яку може набрати мінімально підготовлений абітурієнт. Учасники тестування, які не подолають «поріг», не зможуть використати результат зовнішнього оцінювання з цього предмета для вступу до вищих навчальних закладів. Усі абітурієнти, результати яких будуть не нижчими від «порогового бала», отримають оцінку за шкалою 100–200 балів та матимуть право брати участь в конкурсному відборі при вступі на навчання.

5. Як готуватися до ЗНО?

Важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання є пробне тестування. Крім того, оцінити свій рівень навчальних досягнень, а також ефективно підготуватися до тестів майбутнім абітурієнтам допомагають сучасні електронні практикуми з підготовки до ЗНО в електронному вигляді.

Електронний практикум включає такі розділи:
стислий виклад теоретичного матеріалу з поясненнями;
тематичні та контрольні тести;
роботу над помилками.

Електронний практикум «Готуйся серйоЗНО» від видавництва «Розумники» має додаткові можливості тестування без комп'ютера (на друкованому бланку ЗНО).
Обрати предмет та придбати електронний практикум для підготовки до ЗНО: http://rozumniki.net/catalog/products/pidgotovka-do-zno/

Успіхів на іспитах!


Повернення до списку