Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Новорічна акція від ТМ Розумники! 18.12.2013

Новорічна акція від ТМ Розумники!

Швидко та непомітно до нас наближається одне з найяскравіших, чарівних та улюблених свят - Новий рік. А разом з ним приємні клопоти щодо придбання подарунків рідним, друзям, дітям. Ми завжди очікуємо від цього свята дива – порадуйте усіх своїми подарунками. Для малят в нашому інтерет-магазині можна придбати інтерактивні навчальні ігри, які допоможуть розвинути творчість, увагу, пам'ять, розпочати вивчення іноземної мови. Для школярів та вчителів - мультимедійні підручники, які допоможуть у навчанні та роботі протягом року. Для випускників- посібники для підготовки до ЗНО.

Ми цінуємо наших покупців, тому з радістю повідомляємо, що  наш інтернет-магазин підготував Новорічну акцію 2014! Протягом 25 днів ви можете придбати будь-який товар зі знижкою 25%! Поспішайте! Акція триватиме з 20 грудня 2013 року по 14 січня 2014 року. 

Нових відкриттів, нових знань, нових вражень вам у новому 2014 році!!!


Повернення до списку