Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ОБМІН ДОСВІДОМ ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА СЕМІНАРІ У РІВНОМУ 11.05.2016

ОБМІН ДОСВІДОМ ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА СЕМІНАРІ У РІВНОМУ

Про кращі практики з використання інформаційних технологій у навчально-виховному процесі 10 травня на навчальному семінарі дізнавалися вчителі фізики та методисти Рівненської області. Захід було проведено за підтримки ТМ «Розумники» та Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.


Упродовж зустрічі педагоги слухали лекцію, а потім виконували практичні завдання. Разом із спікером вони провели ряд цікавих фізичних експериментів. Вимірювали силу тертя, освітленість, температури у різних зонах вогню. Усі досліди проводилися за допомогою цифрових лабораторій «Еinstein»™. Одним із найцікавіших – було визначення сили тертя спокою. У цьому експерименті використовувався датчик сили та реєстратор Еinstein™, програмне забезпечення: MiLAB. Дивовижним для вчителів було те, що під час замірів ні бруском, ні датчиком не рухали. Але цифрові лабораторії настільки чутливі, що показали чіткий графік та точні дані. Присутні переконалися, що завдяки такому сучасному обладнанню учням буде легко пояснити фізичні явища, які не можна відкрито спостерігати, показати хід дослідження у вигляді графіків, таблиць, підвищити ступінь наочності експерименту, організовувати роботу в польових умовах, модернізувати традиційні досліди.

Повернення до списку