Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ОДЕСЬКІ ПЕДАГОГИ ВИВЧАТИМУТЬ ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ 04.11.2016

ОДЕСЬКІ ПЕДАГОГИ ВИВЧАТИМУТЬ ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

8-9 листопада на базі одеських шкіл № 81 і № 117 пройдуть науково-практичні семінари для вчителів з питань впровадження інформаційних технологій в навчально-виховний процес.

Семінари пройдуть за адресами:
- 8 листопада 2016 року - Одеська загальноосвітня школа №81, (Фонтанська дорога, 26);
- 9 листопада 2016 року – Одеська середня школа №117 (вул. Рішельєвська, 18).

Мета семінарів - презентація кращих практик та обмін досвідом по використанню інформаційних технологій в навчально-виховному процесі.

У семінарах візьмуть участь: директори, заступники директорів з навчально-виховної роботи, вчителі початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів, фахівці департаменту освіти і науки Одеської міської ради.

Науково-практичні семінари пройдуть за участю фахівців з інформатизації освітньої сфери, наукових співробітників державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, Інституту інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України, мультимедійного видавництва «Розумники».

На семінарах будуть розглянуті питання:
- Нормативно-правового забезпечення використання цифрових освітніх технологій і електронних освітніх ресурсів в загальноосвітніх навчальних закладах;
- Використання цифрових освітніх технологій при вивченні природничих дисциплін в загальноосвітніх навчальних закладах;
- Впровадження Всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники» (Smart Kids);
- Впровадження проекту Е-підручники.

Повернення до списку