Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ОДЕСЬКІ ВЧИТЕЛІ ДІЗНАЛИСЯ, ЯК НАВЧАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ ЕЛЕКТРОННИХ РЕСУРСІВ SMART KIDS 18.09.2017

ОДЕСЬКІ ВЧИТЕЛІ ДІЗНАЛИСЯ, ЯК НАВЧАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ ЕЛЕКТРОННИХ РЕСУРСІВ SMART KIDS

14 вересня для учителів початкових класів м. Одеси було проведено ознайомчий семінар та тренінг із користування електронними освітніми ресурсами Smart Kids.

«Цей продукт (електронні ресурси) дає можливість проводити інтерактивне оцінювання дітей. Учні приходять додому, відкривають свої девайси – наприклад, планшет або нетбук – і виконують завдання. Вчителі можуть перевіряти їхню роботу заздалегідь, ще до того, як прийдуть наступного дня у школу. Це складова дистанційної освіти, – наголосила під час виступу на семінарі заступник директора департаменту освіти та науки Одеської міської ради, Ірина Євгенівна Столбова. – Smart Kids – це експеримент. Він повинен пройти певний етап – і після цього він вважатиметься проектом, який впроваджуватиметься повсюди в Україні. І для нього буде розроблено окрему шкільну програму».

Заходи відбулися на базі Одеської ЗОШ I-III ст. № 81.

Нагадаємо, що 16 шкіл м. Одеси стали учасниками дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники» (Smart Kids)» (Наказ Міністерства освіти і науки №1234 від 30.08.2017 року).


Повернення до списку