Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ОСВІТЯНАМ – ТЕХНОЛОГІЇ, ЮНИМ ЕЙНШТЕЙНАМ – НАВЧАЛЬНУ ПОЇЗДКУ ДО ІЗРАЇЛЮ 07.12.2017

ОСВІТЯНАМ – ТЕХНОЛОГІЇ, ЮНИМ ЕЙНШТЕЙНАМ – НАВЧАЛЬНУ ПОЇЗДКУ ДО ІЗРАЇЛЮ

Завтра, 8 грудня, о 12-00 в конференц-залі офісу Microsoft-Україна відбудеться перша науково-практична конференція «Цифрові технології освіти-2017».

Формат конференції – незвичний, адже серед доповідачів – не лише представники всесвітньовідомих брендів, але й школярі – призери Конкурсу «Юний Ейнштейн-2017».

- Саме школярі є головними героями нашого заходу, - відзначає директор ТОВ НВП «Енглер» Михайло Каліткін. –Учні розкажуть, як вони використовують цифрове обладнання для вивчення природничих дисциплін, ну а наші колеги – виробники та інтегратори цифрового обладнання – мають це взяти до уваги.

Конференція є міжнародною і за допомогою відеозв’язку до роботи у ній має намір долучитися Вітал Бар Лев - директор по Європейському регіону компанії «Fourier Education» (Ізраїль), Кіра Сухобойченко – засновниця міжнародного руху Flying Bag.

Організаторами конференції виступила ІТ-компанія ТОВ НВП «Енглер» та «Мала академія наук»

У програмі конференції – виступи призерів Конкурсу «Юний Ейнштейн-2017» - шкільних команд із Киїівщини, Донеччини, Хмельниччина та міста Харків, а також партнерів і організаторів Конкурсу – Малої академії наук, ТОВ Енглер, HP, Epson, Microsoft, E – pidruchnyky.

Усі бажаючі зможуть взяти участь у конференції, приєднавшись до прямої трансляції (посилання буде дійсне із 10-00 8-грудня)

https://join.microsoft.com/meet/v-mavoly/YO0CM8RU

Партнери Конкурсу:

ТОВ «Е-підручники», видавництво «Розумники», ТОВ «Навігатор», «Епсон Європа Б.В.», Fourier Education, Hewlett Packard inc Україна, Microsoft-Україна.

Положення про Конкурс, умови участі, склад Журі та Оргкомітету можна знайти на сторінці Конкурсуhttp://konkurs.engler.ua/, а також у соціальних мережах https://www.facebook.com/einsteinUA/.

Також на сторінці проекту в Facebook можна взяти участь у визначенні долі ще одного призу – в номінації «Глядацька симпатія».

#YoungEinstein2017


Повернення до списку